Alt i EL til større og mindre erhverv

Hos Trekantens El Teknik ApS har vi stor forståelse for akutte problemer og vi kommer, med det samme og løser opgaven da vi ved det kan være driftstop som skal hurtigt i gang igen. Trekantens El Teknik ApS er din elektriker og el-partner når det gælder installationer af lys og kraft i din virksomhed.

Har du investeret i nye erhvervslokaler kommer vi gerne ud og kigger på dine installationer og snakker med dig om hvad du har brug for i din virksomhed. Vi laver alt fra EDB til grove kraftinstallationer.​

Trekantens El Teknik ApS arbejder med energi besparelser

Herunder har vi mulighed for at beregne besparelsen på optimering af lysinstallationerne, energibesparelsen ved optimering af el-installationerne og energi optimering af produktionsmaskiner. Det er ofte meget store beløb der kan spares og derved er der en meget fornuftig tilbagebetalingstid.

Trekantens El Teknik ApS kan levere solcelleanlæg i mange størrelser både i kommunalt regi og til erhvervsvirksomheder. Her har vi lagt vægt på sikkerhed i produktion og garantiforpligtigelser. Derudover er det især vigtigt at lave en grundig forundersøgelse om forbrug, placering, servicemuligheder og æstetik.

Blandt mange opgaver kan nævnes:

  • Udskiftning af gammel belysning til energibesparende belysning.
  • Blandt andet har vi erfaring med HF-armaturer og LED-belysning.
  • Spændingsregulering til belysning og ventilation. Typiske besparelser vil være optil 30-48%!
  • Frekvensstyring af motorer.
  • Solceller til energiforsyning af egetforbruget i virksomheden.
  • Intelligent styring af lys og strøm i virksomheden.​

El rådgivning – erhverv

Som erhvervsmand har du måske brug for kvalificeret rådgivning om installationer, der kan være med til at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering.

Kontakt Trekantens El Teknik ApS for en uforpligtigende samtale omkring løsningsforlag og ideer til jeres energibesparelser.​