Hvad kan vi hjælpe med?

Skal vi hjælpe jer med jeres projekt eller serviceopgave?

Hos os er hver dag en mulighed for at assistere erhvervskunder og offentlige institutioner over hele landet med både store og små projekter. Uanset om det drejer sig om renovering, reparation eller service, står vi klar til at hjælpe. Vores team består af certificerede og autoriserede elektrikere, kompetente inden for områder som el, belysning, sikring og meget mere.

Vores ekspertise sp√¶nder bredt, og vi er rustede til at h√•ndtere selv de mest omfattende og komplekse installationer. Vores l√łsninger d√¶kker et bredt udvalg af brancher. Vi er med jer hele vejen – fra r√•dgivning og projektering til installation, opstart, kvalitetskontrol, og ikke mindst service og vedligeholdelse af jeres installationer.

Alt i el til st√łrre og mindre erhverv

Hos Trekantens El Teknik ApS har vi stor forst√•else for akutte problemer og vi kommer, med det samme og l√łser opgaven da vi ved det kan v√¶re driftstop som skal hurtigt i gang igen. Trekantens El Teknik ApS er din elektriker og el-partner n√•r det g√¶lder installationer af lys og kraft i din virksomhed.

Har du investeret i nye erhvervslokaler kommer vi gerne ud og kigger p√• dine installationer og snakker med dig om hvad du har brug for i din virksomhed. Vi laver alt fra EDB til grove kraftinstallationer.‚Äč

‚Äč

Trekantens El Teknik ApS arbejder med energi besparelser

Herunder har vi mulighed for at beregne besparelsen p√• optimering af lysinstallationerne, energibesparelsen ved optimering af el-installationerne og energi optimering af produktionsmaskiner. Det er ofte meget store bel√łb der kan spares og derved er der en meget fornuftig tilbagebetalingstid.

Trekantens El Teknik ApS kan levere solcelleanl√¶g i mange st√łrrelser b√•de i kommunalt regi og til erhvervsvirksomheder. Her har vi lagt v√¶gt p√• sikkerhed i produktion og garantiforpligtigelser. Derudover er det is√¶r vigtigt at lave en grundig forunders√łgelse om forbrug, placering, servicemuligheder og √¶stetik.

Blandt mange opgaver kan nævnes:

‚Äč

El rådgivning Рerhverv

Som erhvervsmand har du måske brug for kvalificeret rådgivning om installationer, der kan være med til at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering.

Kontakt Trekantens El Teknik ApS for en uforpligtigende samtale omkring l√łsningsforlag og ideer til jeres energibesparelser.‚Äč