Din kompetente elektriker i Tørring

Der skal være styr på de elektriske installationer i både virksomheden og privaten, og derfor er det altid en god idé at vide, hvem du skal ringe til, når du støder ind i problemer med strømmen, eller når du har brug for hjælp til nye installationer.

 

Når du mangler en Elektriker i Tørring, kan du altid ringe til os her hos Trekantens El Teknik. Vi har hjemme i Vejle, og vi kan derfor nemt tage et smut forbi dig, der bor i Tørring eller omegn, når du har brug for hjælp til det ene eller det andet i din virksomhed eller i privaten.

 

Din elektriker i Tørring med lang erfaring

Hos Trekantens El Teknik har vi prøvet det meste, for vi har lang erfaring fra branchen, hvorfor vi kan hjælpe dig med stort set alt, der har med elektriske installationer at gøre. Gennem vores mange år i branchen har vi vægtet det gode håndværk på alle projekter, ligesom vi også vægter både ordentlighed, vilje og stolthed i vores arbejde.

 

Det er din garanti som kunde for, at du får udført et stykke arbejde i høj kvalitet, som lever op til alle gældende krav, og som ikke mindst tilfredsstiller dig og dine behov. Vi garanterer også den gode kommunikation, når du vælger os som din elektriker i Tørring. Hos os kan du nemlig altid modtage sparring og værdifulde råd, når du er ved at planlægge et projekt, ligesom vi også giver gode råd hele vejen igennem, så du kan træffe de rette beslutninger, og så det endelige resultat kommer til at sidde lige i skabet.

 

Elektriker Tørring

Vi hjælper både private og erhverv

Som din elektriker i Tørring kan vi hjælpe både i virksomheden og i private boliger. Vi har erfaring med alle typer af opgaver – store som små – og du skal derfor aldrig holde dig tilbage med at tage kontakt til os, når du skal bruge hjælp til en opgave.

 

Vi kan klare de mindre ting som eksempelvis installation af nye stikkontakter eller lampeudtag, ligesom vi også kan klare alt el-arbejdet i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Vi kan også klare mere komplicerede opgaver som eksempelvis monterig af solceller og varmepumper eller alarmsystemer.

 

Og så står vi også altid klar til at hjælpe dig med service af dine eksisterende installationer, så du kan holde dem kørende til hver en tid uden at frygte for problemer fremadrettet.

Vores tjenester i Tørring og omegn

 • Installation og reparation af elinstallationer: Vores elektrikere har ekspertisen til at installere og reparere elinstallationer i både private hjem og erhvervsbygninger. Vi sikrer, at alt udført arbejde overholder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

 • Belysning: Ønsker du at opgradere din belysning? Vi tilbyder installation af energieffektive og moderne belysningsløsninger, der passer til dine præferencer og behov.

 • El-tjek: Vi foretager grundige el-tjek for at sikre, at dit elektriske system fungerer korrekt og sikkert. Vi identificerer potentielle problemer og rådgiver om nødvendige forbedringer eller reparationer.

Elektriker Tørring

Elektriker i Tørring og omegn

Udover at betjene Tørring er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Juelsminde, Give, Horsens og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Tørring omegn er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180