stikkontakt ikon

Din kompetente elektriker i Tørring

Der skal være styr på de elektriske installationer i både virksomheden og privaten, og derfor er det altid en god idé at vide, hvem du skal ringe til, når du støder ind i problemer med strømmen, eller når du har brug for hjælp til nye installationer.

 

Når du mangler en Elektriker i Tørring, kan du altid ringe til os her hos Trekantens El Teknik. Vi har hjemme i Vejle, og vi kan derfor nemt tage et smut forbi dig, der bor i Tørring eller omegn, når du har brug for hjælp til det ene eller det andet i din virksomhed eller i privaten.

 

Din elektriker i Tørring med lang erfaring

Hos Trekantens El Teknik har vi prøvet det meste, for vi har lang erfaring fra branchen, hvorfor vi kan hjælpe dig med stort set alt, der har med elektriske installationer at gøre. Gennem vores mange år i branchen har vi vægtet det gode håndværk på alle projekter, ligesom vi også vægter både ordentlighed, vilje og stolthed i vores arbejde.

 

Det er din garanti som kunde for, at du får udført et stykke arbejde i høj kvalitet, som lever op til alle gældende krav, og som ikke mindst tilfredsstiller dig og dine behov. Vi garanterer også den gode kommunikation, når du vælger os som din elektriker i Tørring. Hos os kan du nemlig altid modtage sparring og værdifulde råd, når du er ved at planlægge et projekt, ligesom vi også giver gode råd hele vejen igennem, så du kan træffe de rette beslutninger, og så det endelige resultat kommer til at sidde lige i skabet.

 

ladestander tørring

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Elektriker i Tørring og omegn

Udover at betjene Tørring er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Juelsminde, Give, Horsens og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Tørring omegn er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180