Vi har altid elektriker på døgnvagt

Vores telefoner er altid åbne og vi er klar til at rykke ud til dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Uanset hvornår du står og skal bruge en elektriker på døgnvagt i trekantsområdet – så er vi klar til at hjælpe dig.

Din strøm tager desværre ikke hensyn til din kalender og tidsplan og et akut behov for elektriker kan opstå på de mest frustrerende tidspunkter. Derfor ved vi, at det er vigtigt med hurtig kontakt, hurtig vejledning og hurtig handling, så du kan komme godt videre fra situationen.

Typiske situationer vores døgnvagt elektrikere rykker ud til er:

  • Udskiftning af sikringer i el-tavlen
  • Defekt el-tavle
  • Akut strømsvigt
  • Brændende lugt, når et elektrisk apparat tændes
  • Gnister, når et apparat tages i brug
  • Elektrisk stød ved tilslutning eller frakobling af noget

Uanset hvad, så skal du ikke tøve med at kontakte os døgnet rundt, hvis du får behov for en døgnvagt elektriker.

Tvivl aldrig med at ringe!

Ring til os nu: 88 44 81 80

Er du i tvivl om din situation kræver besøg af en af vores døgnvagter, eller om det kan vente?

Så tvivl heller ikke med at ringe og få vejledning – vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe og vejlede dig.

Vilkår for elektriker på døgnvagt

Vi går over til at kalde vores service for akut, eller døgnvagt, mellem kl. 16 og 07 i hverdage (fredag efter 14), samt i weekender og på helligdage. Der vil derfor i dette tidsrum være et ekstra gebyr på en udrykning til dig.

Vi informerer naturligvis altid i telefonen om, at en udrykning til dig vil blive betegnet som en døgnvagtsudrykning, samt at der vil være en tillægspris til vores almindelige timepris, så du ved, at der er en ekstra omkostning forbundet med at få vores døgnvagt elektriker ud.

Heldigvis er vores oplyste timepris til at regne med. Vi tager nemlig ingen skjulte gebyrer i form af ”første time” eller kørselstillæg. Timeprisen for døgnvagt elektrikeren er den, du ender med at betale.

Ring til os nu: 88 44 81 80
Døgnvagt elektriker

Garanti for kvalitetsarbejde – selv når det haster

Som autoriseret elinstallatør har vi en autorisation til at udføre elektrikerarbejde, fordi vi lever op til alle betingelser i installatørloven. Det er din garanti for kvalitetsarbejde, der altid er professionelt udført, uanset hvornår og hvor hurtigt vi rykker ud. Vi sikrer os altid, at arbejdet er gjort grundigt og sikkert, før vi tager afsted igen. Se vores autorisation i autorisationsregistret hos Sikkerhedsstyrelsen.

Vi er også medlem af TEQNIK, som en den største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for el, VVS og metalbrancherne og som på mange måder er med til at sætte dagsordenen for, hvordan elektrikerarbejder skal udføres i Danmark. Mange anser også et medlemskab her for at være et kvalitetsstempel af det udførte arbejde.

Den vigtigste garanti du kan stole på, er dog de gode anmeldelser, vi modtager af alle vores kunder – privat som erhverv – på både sociale medier og sider som anmeldhåndværker.dk. Se vores seneste anmeldelser nedenfor.

Hjælp til at finde fejlen der var skyld i at vores relæ slog fra og ikke kunne slås til igen.

Jeg måtte have en vagt elektriker ud. Han kom allerede 20 minutter efter opkaldet var indløbet. Han var meget grundig og meget høflig. Han anbefalede os forskellige løsninger. Meget professionel

— Thomas Riise, Vejle

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser