Vi har altid elektriker på døgnvagt

Vores telefoner er altid åbne og vi er klar til at rykke ud til dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Uanset hvornår du står og skal bruge en elektriker på døgnvagt i Trekantområdet og omkringliggende byer som Kolding, Middelfart, Odder, Grindsted, Skanderborg, Vejle, Horsens, Give, Billund, Hedensted, Juelsminde m.fl.  – så er vi klar til at hjælpe dig på 88 44 81 80.

Din strøm tager desværre ikke hensyn til din kalender og tidsplan og et akut behov for elektriker kan opstå på de mest frustrerende tidspunkter. Derfor ved vi, at det er vigtigt med hurtig kontakt, hurtig vejledning og hurtig handling, så du kan komme godt videre fra situationen.

Typiske situationer vores døgnvagt elektrikere rykker ud til er:

 • Udskiftning af sikringer i el-tavlen
 • Defekt el-tavle
 • Akut strømsvigt
 • Brændende lugt, når et elektrisk apparat tændes
 • Gnister, når et apparat tages i brug
 • Elektrisk stød ved tilslutning eller frakobling af noget

Uanset hvad, så skal du ikke tøve med at kontakte os døgnet rundt, hvis du får behov for en døgnvagt elektriker.

Tvivl aldrig med at ringe!

Ring til os nu: 88 44 81 80

Er du i tvivl om din situation kræver besøg af en af vores døgnvagter, eller om det kan vente?

Så tøv ikke med at ringe ind og få vejledning – vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe og vejlede dig.

Bemærk at vi pt. ikke tilbyder døgnvagt på Sjælland.

Vilkår for elektriker på døgnvagt

Vi går over til at kalde vores service for akut, eller døgnvagt, mellem kl. 16 og 07 i hverdage (fredag efter 14), samt i weekender og på helligdage. Der vil derfor i dette tidsrum være et ekstra gebyr på en udrykning til dig.

Vi informerer naturligvis altid i telefonen om, at en udrykning til dig vil blive betegnet som en døgnvagtsudrykning, samt at der vil være en tillægspris til vores almindelige timepris, så du ved, at der er en ekstra omkostning forbundet med at få vores døgnvagt elektriker ud.

Heldigvis er vores oplyste timepris til at regne med. Vi tager nemlig ingen skjulte gebyrer i form af ”første time” eller kørselstillæg. Timeprisen for døgnvagt elektrikeren er den, du ender med at betale.

Ring til os nu: 88 44 81 80
Døgnvagt elektriker

Garanti for kvalitetsarbejde – selv når det haster

Som autoriseret elinstallatør har vi en autorisation til at udføre elektrikerarbejde, fordi vi lever op til alle betingelser i installatørloven. Det er din garanti for kvalitetsarbejde, der altid er professionelt udført, uanset hvornår og hvor hurtigt vi rykker ud. Vi sikrer os altid, at arbejdet er gjort grundigt og sikkert, før vi tager afsted igen. Se vores autorisation i autorisationsregistret hos Sikkerhedsstyrelsen.

Vi er også medlem af TEQNIK, som en den største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for el, VVS og metalbrancherne og som på mange måder er med til at sætte dagsordenen for, hvordan elektrikerarbejder skal udføres i Danmark. Mange anser også et medlemskab her for at være et kvalitetsstempel af det udførte arbejde.

Den vigtigste garanti du kan stole på, er dog de gode anmeldelser, vi modtager af alle vores kunder – privat som erhverv – på både sociale medier og sider som anmeldhåndværker.dk. Se vores seneste anmeldelser nedenfor.

Hjælp til at finde fejlen der var skyld i at vores relæ slog fra og ikke kunne slås til igen.

Jeg måtte have en vagt elektriker ud. Han kom allerede 20 minutter efter opkaldet var indløbet. Han var meget grundig og meget høflig. Han anbefalede os forskellige løsninger. Meget professionel

— Thomas Riise, Vejle

Hold produktionen i gang med elektriker døgnvagt

Som virksomhed er det dine produkter, der er helt afgørende for, at du kan tjene penge, og derfor er produktionen i din virksomhed vigtig at holde kørende til hver en tid. Og da strøm spiller en vigtig rolle for produktionen i de fleste virksomheder, er det vigtigt for dig at sikre, at du kan få løst problemer med strømmen, hvis de opstår.

Hvis du oplever problemer med strøm som eksempelvis et strømsvigt eller en kortslutning, kan det få store konsekvenser for din produktion og dermed din indtjening, og netop derfor vil en elektriker døgnvagt være en god investering, der vil sikre kontinuiteten i virksomhedens drift. En elektriker døgnvagt er tilgængelig døgnet rundt, 7 dage om ugen, og kan hurtigt reagere på akutte elproblemer.

Med vores service kan du med andre ord vide dig sikker på, at der altid står en professionel fagmand klar til at hjælpe, hvis du får problemer med strømmen i produktionen, og derfor vil en elektriker døgnvagt være en god investering for enhver produktionsvirksomhed.

Vi kan hurtigt identificere og løse problemet, så du kan få produktionen i gang igen med alt, hvad det indebærer af maskiner, computere og så videre.

 

Optimal sikkerhed i din virksomhed med en elektriker døgnvagt

Elektriciteten er som nævnt en fuldstændig afgørende del af driften i enhver virksomhed, men en stabil strømforsyning kan også være vigtig for at opretholde sikkerheden i din virksomhed. Det kan være, du har forskellige installationer, som er til stede for at holde sikkerheden i top, ligesom der kan være mange andre årsager til, at velfungerende strøm holder sikkerheden oppe i din produktion.

Med vores elektriker døgnvagt er du eksempelvis altid sikker på, at der står en elektriker klar til at rykke ud ved akutte problemer som strømsvigt og lignende. Strømsvigt kan lede til farlige situationer for både mennesker, dit udstyr og din ejendom, og det er derfor vigtigt at få klaret problemet så hurtigt som muligt.

Hvis der opstår et strømsvigt, kan en af vores elektriker på døgnvagt hurtigt identificere og løse problemet, og det kan hjælpe med at sikre, at virksomhedens medarbejdere kan fortsætte med at arbejde sikkert.

Du kan også løbe ind i et problem med en kortslutning, hvor en af vores elektrikere på døgnvagt hurtigt kan komme forbi og afbryde strømmen for at forhindre en brand.

Der kan også opstå et problem med en elinstallation, hvor en elektriker døgnvagt hurtigt kan løse problemet, så det ikke forværres, hvilket kan hjælpe med at forhindre skader på virksomhedens medarbejdere og ejendom.

Der er ligeledes mange andre potentielle situationer, hvor vores elektriker døgnvagt kan bidrage til at holde sikkerhedsniveauet højt i din virksomhed ved at rykke hurtigt ud, når uheldet er ude.

 

Spar penge i det lange løb

Det er aldrig sjovt, når der opstår et problem med en elektrisk installation, for det koster ekstra, når du bliver nødt til at ringe efter en elektriker døgnvagt for at løse problemet. Men selvom det koster lidt ekstra at få os til at rykke ud uden for normal åbningstid, så vil det som udgangspunkt være det rette valg og en god investering.

Vi står som nævnt altid klar til hurtigt at rykke ud, og vi kan derfor løse et problem, før det udvikler sig og ender med at blive endnu dyrere for dig. Hvis et problem med en af dine store installationer ikke bliver løst i tide, kan det blive rigtigt dyrt at reparere og måske endda ende med, at du må bruge endnu flere penge på en udskiftning.

Vores elektriker døgnvagt kan også bidrage til at forebygge skader på dine installationer, før de opstår. Hvis du ringer til vores døgnvagt med en mistanke om et problem, kommer vi hurtigt forbi, hvor vi vil identificere og løse eventuelle problemer, før de udvikler sig til et problem for din produktion, eller før de gør skade på din ejendom.

 

Kompetente og professionelle elektrikere døgnet rundt

Når du ringer til en af vores elektrikere på døgnvagt, kan du være sikker på, at vi står klar til at løse alle de problemer, vi normalt kan klare. Du behøver derfor ikke være bekymret for, at du ikke får en god service, når du tilkalder en akut elektriker.

Det er samme erfarne og veluddannede personale, der rykker ud til dig, når du ringer midt om natten, og vi kan derfor løse alle dine problemer med stor professionalisme og høj kvalitet.

Det gælder for de mindre problemer som eksempelvis en defekt el-tavle eller udskiftning af en sikring i en eltavle, og det gælder for de store problemer med elektriske apparater eller maskiner eller lignende i din produktion.

Vi kan klare det meste som elektriker døgnvagt, og du skal derfor altid tøve med at tage kontakt til os uanset hvad dit elektriske problem er.

 

Hvad koster en elektriker døgnvagt?

Når du ringer til os uden for den normale åbningstid, vil du som nævnt blive opkrævet en tillægspris oveni den normale timepris. Derfor vil det blive lidt dyrere, når du har brug for hjælp midt om natten, men det vil som nævnt ofte være en god investering at få problemet løst med det samme i stedet for at vente til dagen efter, hvor problemet kan være blevet endnu værre.

Prisen for en akut elektriker vil selvfølgelig afhænge af, hvad du skal have ordnet, men du kan være sikker på, at du aldrig kommer til at betale mere end den oplyste timepris, når du ringer til en døgnvagt elektriker hos Trekantens El Teknik.

 

Hurtig udrykning i store dele af landet  

Hos Trekantens El Teknik står vi altid klar til at rykke ud til dig, når det bliver nødvendigt. Vi har hovedkontor i Trekantsområdet, og vi er derfor altid tæt på dig, der har virksomhed i Vejle, Kolding, Billund eller lignende.

For os er ingen køretur for lang, og du skal derfor ikke tøve med at give os et kald, når du oplever et problem. Vi har også afdelinger i Ringsted og Galten ved Århus, hvilket vil sige, at vi er tæt på vores kunder over det meste af landet.

Vi kan med andre ord hurtigt rykke ud til din virksomhed, næsten lige meget hvor den er placeret, og du er altid garanteret samme høje service, når du vælger en elektriker døgnvagt hos Trekantens El Teknik – lige meget hvor i landet du ringer fra.

 

Kontakt os i dag for at høre mere

Hvis du gerne vil have ro i sindet, så du kan sove trygt om natten, selvom din virksomhed er i gang, er en elektriker døgnvagt altid god at have ved hånden. Her hos Trekantens El Teknik vil vi gerne være døgnvagt for dig, og vi sørger for, at du får ro på med sikkerheden om, at der altid står en erfaren og professionel elektriker klar til at hjælpe akut, når det bliver nødvendigt.

Du kan med andre ord altid kontakte os på vores akutnummer, når du har brug for hjælp uden for åbningstid. Og du er også velkommen til at ringe til os i dagstimerne, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan en af vores elektrikere på døgnvagt kan hjælpe dig, eller hvis du vil blive klogere på priser og vilkår.

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Jesper og Stig i rund format

Har du akut brug for en elektriker?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88448180 eller på info@t-elteknik.dk

Alle skriftlige henvendelser besvares indenfor få timer på hverdage.

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Har du akut brug for en elektriker?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk.

  Alle skriftlige henvendelser besvares indenfor få timer på hverdage.

      Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180