Overvejer du (ny) tyverialarm til erhverv?

Sikring af virksomheden mod tyveri er højeste prioritet for de fleste virksomhedsejere – af flere årsager. For der er naturligvis det åbenlyse ved at miste inventar og udstyr af både økonomisk og forretningsmæssig værdi for virksomheden, men også medarbejdernes trivsel og tryghed i hverdagen at tage hånd om. Derudover kommer en smartere og mere effektiv arbejdsdag, der kan sikres med mange af de moderne funktioner i tyverialarmer til erhverv. Få et omfattende, dækkende og professionelt alarmsystem til jeres virksomhed i dag på  88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Uanset størrelsen på din virksomhed kan vi klare et tyverialarmsystem, specifikt egnet til erhverv, der lever op til de behov og ønsker I har i virksomheden. I dag kan tyverialarmer nemlig meget mere end blot at forebygge indbrud.

Vi kan hjælpe med tyverialarmer til erhverv, der:

 • aktivt forebygger indbrud på forskellig vis
 • kan lette og effektivisere arbejdsgangene i virksomheden med smarte funktioner
 • kan sikre et godt og trygt arbejdsmiljø i virksomheden

Mulighederne i markedet for tyverialarmer til erhverv er mange og de kan være svære at overskue. Sammen med dig kan vi gennemgå jeres virksomheds behov og lave det helt rette setup.

Kontakt os
Tyverialarm til erhverv

De klassiske tyverialarmer til erhverv

Vi er ikke eksklusiv samarbejdspartner med ét bestemt mærke og er derfor fuldstændig objektive, når vi kommer ud til virksomheden og vurderer situationen og behovene.

Når ønsket er forebyggelse af tyveri i virksomheden, er de klassiske funktioner i tyverialarmer til erhverv:

 • Bevægelsessensorer og overvågningskameraer
 • Zoneinddeling af virksomheden
 • Udløsning af sirene, lysblink, DNA-spray eller røg
 • Opringning til privatnummer eller vagtfirma
 • Kontrol via en app

Langt de fleste tyverialarmer indeholder dog meget mere end disse standardfunktioner i dag og de fleste virksomhedsejere kan se idéen i at investere i en tyverialarm, der samtidig kan effektivere arbejdsgangene. Det er nemlig både økonomisk og sund fornuft at udnytte dette i samme omgang.

Overvågningskamera

Flere funktioner i en tyverialarm til erhverv

For mange virksomheder giver det mening at udnytte de mange andre funktioner, en erhvervsrettet tyverialarm kan tilføre til virksomheden. Det kan f.eks. være overvågningskameraer, der automatisk åbner porten til virksomhedens område for biler med bestemte nummerplader og sender besked til receptionen ved ankomst af biler, der ikke er registreret, hvorved porten så skal åbnes manuelt.

Det kan også være adgangskontrol til og fra virksomhedens forskellige bygninger og lokaler via alarmpaneler, der kan anvende ansigtsgenkendelse, koder eller nøglebrikker for at give adgang til medarbejderne. På den måde kan man i virksomheden sikre, hvilke medarbejdere, der kan komme til og fra hvilke dele af virksomheden og dermed sikre, at alle relevante personer har hurtig og effektiv adgang til det, de skal have adgang til. Derved undgås problemer med aflåste døre og de forsinkelser i arbejdsgangene det kan give at skulle finde en nøgle og sikre aflåsning igen.

Hjælp og rådgivning til den bedste erhvervstyverialarm

Vi kan hjælpe med sparring og rådgivning allerede fra dine første tanker om en tyverialarm til erhverv. Sammen kan vi gennemgå plantegningerne for virksomhedens bygninger, gennemgå hverdagens flow og afklare, hvad der er behov for af funktioner og hvad der vil kunne effektivisere jeres hverdag.

Efter vi har dannet os overblikket sammen, vil vi komme med vores anbefaling til en tyverialarm med samtlige af de funktioner, der giver værdi for jeres virksomhed. Vi hjælper naturligvis også med at indkøbe udstyret, montere og installere det for dig – og vi forlader ikke virksomheden, før I er godt sat ind i det nye system og føler jer sikre i at anvende det.

Vi er klar ved telefonen til en uforpligtende snak om en ny tyverialarm til erhverv for netop din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud
Jesper og Stig i rund format

Skal vi se på en erhvervstyverialarm til din virksomhed?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi se på en erhvervstyverialarm til din virksomhed?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180