Den bedste el service

Vi ved, at det haster, når du ringer til os. For står virksomheden uden strøm er mange medarbejdere, og måske også produktionsmaskiner mv., uarbejdsdygtige. Og det koster penge. Derfor har vi gjort det til vores mission at levere den bedste og hurtigste el service i Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og alt herimellem – altså i hele trekantsområdet. I dag har vi også afdelinger i Give, Galten i Århus og i Ringsted på Sjælland – vi udfører el service i næsten hele landet.

Vi bestræber os på altid at rykke ud til dig hurtigt – og skulle du stå med et akut behov uden for vores almindelige åbningstid har vi også altid en døgnvagt elektriker på arbejde, der kan tage imod dit opkald og rykke ud til virksomheden. Få hjælp i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Læs mere om vores døgnvagt elektriker-service

Vi kan hjælpe virksomheder med alle typer af el service-opgaver, såsom:

 • Til- og frakobling, samt udskiftning af kabler
 • Sikre forsyning til kontorpladser, produktionsmaskiner mv.
 • Installation eller udskiftning af dørtelefoner og adgangskontrol
 • Ekstra stikkontakter
 • Renovering af el-installationer
 • Udskiftning af lyskilder på kontoret
 • Optimering af udendørsbelysning
 • Installation af fibernet
 • Energioptimering af el til grøn omstilling, f.eks. sensorstyret lys
 • Alle former for sæsonbetonet el service-arbejde, f.eks. opsætning af julelys

Og meget mere. Det eneste vi (endnu) ikke kan tilbyde vores hjælp til, er servicering af robotter. Ellers står vi til din rådighed og er altid klar til en uforpligtende snak om din el service-opgave.

El service i Vejle
El-service i Horsens

I virksomheden er tid penge

– derfor leverer vi hurtig el service

Hvis du ringer med noget akut, vil vi gøre alt i vores magt for at have en elektriker ude i virksomheden samme dag. For vi ved, at tid er penge i virksomheden og jo før vi kan løse problemet, jo hurtigere kan arbejdsdagen i virksomheden komme videre.

Står I overfor en flytning af kontorpladserne i jeres eksisterende lokaler, eller at skulle flytte i nye lokaler, er vi naturligvis også behjælpelig med den tilhørende el service – uanset om du er i Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, en nærliggende by i trekantsområdet eller i omegnen af vores andre afdelinger i Give, Galten i Århus og i Ringsted på Sjælland.

Der er mange ting i forhold til el, der skal tænkes ind ved en flytning:

 • Hvordan og hvorfra trækkes strømmen til de nye kontorpladser?
 • Kan HPFI-relæet holde til belastningen, eller skal strømmen trækkes anderledes?
 • Hvordan trækkes fibernettet optimalt rundt i lokalet?
 • Hvilke lyskilder skal der til, for at medarbejderne sikres et godt, sundt og lyst arbejdsmiljø?
 • Er der korrekt og optimal tilslutning af lys i køkken- og badeværelsesfaciliteter?
 • Er der de stikkontakter medarbejderne har behov for?

Med en god sparring inden flytningen kan vi sammen gøre os de rigtige overvejelser og forberedelser, så I får en så nem, hurtig og smertefri flytning, som muligt. På den måde undgår I også, at nogle medarbejdere er ude af stand til at udføre deres arbejde i længere tid og minimerer ”nedetiden”.

Lad os samarbejde om din el service i trekantsområdet

Er din virksomhed beliggende i trekantsområdet? Så er vi din lokale elektriker og autoriserede el-installatør, der klarer alle former for el service i vores område. Vi er klar til at blive din pålidelige samarbejdspartner om al el service I måtte have brug for i virksomheden.

Vi anser ikke vores kunder for kunder, men i stedet samarbejdspartnere. For når du ringer og skal have udført et stykke arbejde i virksomheden, har du naturligvis nogle forventninger til, at vi udfører arbejdet hurtigt, effektivt og professionelt. Ligeledes har vi en forventning om, at du ringer til os igen, hvis vi formåede at leve op til dine forventninger første gang. Derfor ser vi os som ligelige samarbejdspartnere, der begge får værdi af samarbejdsrelationen.

Har du kontinuerligt el service-opgaver, der skal udføres i trekantsområdet? Så har vi naturligvis mulighed for at lave en fast aftale, hvor du ikke faktureres hver gang, men i stedet fleksibelt – månedligt, ved et fast opnået beløb, eller hvad du måtte have af ønsker hertil.

Er du på udkig efter en samarbejdspartner til el service i virksomheden? Så tøv ikke med at kontakte os og lad os tage en uforpligtende snak om jeres situation og eventuelt kommende el service i virksomheden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180