Kort og godt om projektet

Lokation

Tjalfesvej

2600 Glostrup

Areal

ca. 3500 m²

Detaljer
Unik belysning i Glostrup

Svane Køkkenet har slået dørene op til deres nye 3500 m2 store showroom og kontorunivers i Glostrup.

Trekantens El Teknik ApS har som el-entreprenør været med på denne rejse fra rå beton til færdigt projekt.

Et projekt indeholdende alle el-tekniske installationer og et i særklasse arkitektonisk udtryk, både i form af indretning men også i form af belysning udover det sædvanlige.

Svane Køkkenet elsker et godt håndværk og har en konsekvent tilgang til kvalitet, det har derfor været en stor fornøjelse at være en del af projektet og Trekantens El Teknik ApS takker både entreprenører, leverandører og Svane Køkkenet for et godt samarbejde.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180