Elektriker til erhverv

Står du og mangler en professionel samarbejdspartner til byggeprojekter, eller har du kontinuerligt el- og el-installationsopgaver af anden art? Så giver vi gerne et bud på opgaverne på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk og evt. oplæg til et fast samarbejde som din erhvervselektriker.

Vi er specialister i nye el-installationer og alt el-arbejde, forbundet med nybyggeri og projektbyggeri.

Vi udfører f.eks. elektrikerarbejde i forbindelse med opførelsen af:

  • Typehuse
  • Tæt-lav-bebyggelse
  • Genbrugsstationer
  • Plejecentre
  • Skoler
  • Kontorlokaler, bilhuse, paddle centre og meget mere

Vi vil kort fortalt kalde os selv specialister i alle former for elektrikerarbejde til mindre og mellemstore erhvervsprojekter.

Vi tager gerne et kig på dit kommende erhvervsprojekt og udarbejder et tilbud på etablering af el-installationerne og alt øvrigt elektrikerarbejde, der måtte være forbundet hermed.

Kontakt os
Elektriker til erhverv
Elektriker for erhverv

Erhvervselektriker, der er med dig hele vejen

Det er vigtigt, at du har overblikket over alle projektets aspekter, når du for alvor starter planlægningen af det. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser af både økonomisk og tidsmæssig karakter, som kan gøre projektet dyrere og langsommere end du havde ventet.

Der er også ofte en række medarbejdere, kunder, leverandører og andre, der på den ene eller anden måde er involveret i, eller er afhængig af, projektet både før, under og efter dets opførelse. Derfor er en korrekt projektering vigtig, da den sikrer, at disse interessenter har det rette udgangspunkt at agere ud fra.

Vi kan hjælpe som din erhvervselektriker fra den spæde start af dit projekt med projekteringen ift. sparring og rådgivning, til selve udførelsen og opsætningen, samt den efterfølgende vedligeholdelse og service.

Erhvervsprojekter ⬇️

Inspiration fra vores erhvervsprojekter

Processen som din erhvervselektriker ved projektbyggeri

Den konkrete proces med os som din fagentreprenør afhænger af, hvornår vi kommer ind i byggeprocessen. Men tages vi med på råd fra start er vi typisk involveret i et eller flere indledende projektmøder, hvor vi sammen med en eventuel total- eller hovedentreprenør (hvis det ikke er dig selv) og eventuelt andre fagentreprenører, gennemgår projektet fra ende til anden.

Herefter skal der udføres beregninger på projektet med indkøb af materialer, samt naturligvis arbejdstimer, som sendes i et samlet tilbud til dig eller totalentreprenøren.

Selve udførelsen koordineres grundigt med de andre involverede i projektet så vi sikrer, at der forud for vores arbejde er udført det, der skal til, for at vi kan udføre vores – det kan være opsætning af vægge, belægning af gulv mv. På byggepladsen er vi altid professionelle og effektive, og du kan regne med, at vi altid er ærlige omkring eventuelt uforudsete faktorer, der kan påvirke projektet i en retning, skabe forsinkelser eller lignende.

Vi stiller meget store krav til os selv og vores arbejde for erhverv. Derfor kan du stole på, at vi har en grundig egenkontrol og kvalitetstjek af vores eget arbejde. Vi overleverer ikke et stykke arbejde før vi selv er tilfredse med resultatet og kan stå 100% inde for det.

I de fleste former for nybyggeri er der et behov for efterfølgende service og vedligeholdelse af el-installationerne. Om ikke andet, kan der være behov for efter lidt tid at foretage nogle justeringer, når bygningen er taget i brug. Det er vores erfaring, at der ofte vil vise sig en eller flere uhensigtsmæssigheder, der i projekteringen var tænkt på én måde, men som viser sig ikke at fungere i praksis. Disse justeringer kan vi naturligvis hjælpe med at udføre.

Erhvervselektriker

Lad os tage en uforpligtende snak

Står du foran opførelsen af et erhvervsprojekt og mangler en elektriker? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak. Uanset om du er totalentreprenør, hovedentreprenør, eller bygherren selv, vender vi gerne projektet med dig og kommer med vores umiddelbare tanker omkring det.

I et samarbejde med os kan du altid forvente en åben og ærlig dialog, hvor vi ikke blot nikker og siger ja til dine forestillinger, men aktivt udfordrer dig på dem og kommer med kreative bud på alternative løsninger, som du måske ikke havde overvejet.

Kontakt os

Flere af vores erhvervsprojekter