Kontakter

Din grundige elektriker i Jelling

Hos Trekantens El Teknik er vi altid tæt på dig, der har brug for en elektriker i Jelling. Vi er fra Vejle, og du kan derfor altid regne med os, når der skal kigges på noget med strøm i din bolig eller din virksomhed. Vi har et stort hold af dygtige autoriserede elektrikere, som kan klare det meste, og som kan hjælpe dig i Jelling eller omegn med kort varsel.

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os i dag, hvis du mangler en dygtig elektriker til en stor eller mindre opgave i privaten eller i din virksomhed. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Faglig stolthed og højt serviceniveau

Hos Trekantens El Teknik er vi stolte af det, vi laver, og vi gør derfor altid en dyd ud af det gode håndværk, når vi hjælper dig på et projekt. Vi udfører arbejdet ordenligt hver gang, mens vi også vægter den høje service fra det øjeblik, du tager kontakten til os.

Vi hjælper dig i de indledede faser med gode råd og vejledning i forhold til, hvad er vil være den bedste løsning i netop din situation, så du kan træffe de rette beslutninger, inden du sætter arbejdet i gang. Også hele vejen igennem gør vi en dyd ud af at holde en åben og ærlig dialog, så du ikke kommer til at støde ind i uventede overraskelser, og så du bliver tilfreds med det endelige resultat.

kabelsporing jelling

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

En veletableret elektriker i Jelling

Udover at betjene Jelling er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Fredericia, Horsens, Give og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Jelling er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

 

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180