Din grundige elektriker i Jelling

Hos Trekantens El Teknik er vi altid tæt på dig, der har brug for en elektriker i Jelling. Vi er fra Vejle, og du kan derfor altid regne med os, når der skal kigges på noget med strøm i din bolig eller din virksomhed. Vi har et stort hold af dygtige autoriserede elektrikere, som kan klare det meste, og som kan hjælpe dig i Jelling eller omegn med kort varsel.

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os i dag, hvis du mangler en dygtig elektriker til en stor eller mindre opgave i privaten eller i din virksomhed.

 

Faglig stolthed og højt serviceniveau

Hos Trekantens El Teknik er vi stolte af det, vi laver, og vi gør derfor altid en dyd ud af det gode håndværk, når vi hjælper dig på et projekt. Vi udfører arbejdet ordenligt hver gang, mens vi også vægter den høje service fra det øjeblik, du tager kontakten til os.

Vi hjælper dig i de indledede faser med gode råd og vejledning i forhold til, hvad er vil være den bedste løsning i netop din situation, så du kan træffe de rette beslutninger, inden du sætter arbejdet i gang. Også hele vejen igennem gør vi en dyd ud af at holde en åben og ærlig dialog, så du ikke kommer til at støde ind i uventede overraskelser, og så du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Elektriker Jelling

Vi hjælper dig med alle elinstallationer i din bolig

Dit hus er fyldt med elektriske installationer og elektriske apparater, som er med til at gøre din dagligdag nemmere. Derfor kan det også hurtigt skabe store problemer, hvis disse installationer holder op med at virke, hvis de ikke længere lever op til dine krav, eller hvis du mangler nye installationer til nye behov.

Derfor kan det betale sig at kende en god elektriker i Jelling, som hurtigt kan hjælpe dig med alle de udfordringer, du har med strøm og elektriske installationer i din bolig. Vi kan hjælpe i forbindelse med renovering eller nybyg, når du skal have trukket nye ledninger og så videre, ligesom vi også kan hjælpe dig med alt muligt andet som eksempelvis:

 

Din elektriker i Jelling til erhverv

Strøm og elektriske installationer er vigtige for enhver virksomhed, og som din elektriker i Jelling står vi altid klar til at hjælpe dig med både de store og de små opgaver. Vi kan klare alt fra installation af belysning både inde og ude til alarm og overvågning af dine arealer.

Vi kan også hjælpe dig med at installere ladestandere på din parkeringsplads, og vi kan klare større installationer i forbindelse med udvidelsen af din produktion.

Og når det hele er oppe at køre, står vi naturligvis også altid klar til at hjælpe dig med service, så du kan holde både produktion og alle dine andre installationer kørende uden problemer. Og skulle problemer alligevel opstå, kan du altid ringe til vores vagttelefon for lynhurtigt service alle timer året rundt.

Elektriker Jelling

En veletableret elektriker i Jelling

Udover at betjene Jelling er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Fredericia, Horsens, Give og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Jelling er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

 

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180