Din pålidelige elektriker i Give

Det er svært at forestille sig, hvordan du skal komme igennem en helt normal dagligdag på jobbet og i hjemmet uden alle de elektriske installationer og apparater, du er blevet så vant til. Disse er en fast del af stort set alt, hvad vi foretager os, og derfor er vi fuldstændigt afhængige af, at disse fungerer og lever op til alle vores krav.

Derfor kan det altid betale sig at kende en god elektriker i lokalområdet, som står klar til at hjælpe dig, når du mangler assistance til det ene eller det andet i din virksomhed eller i din private bolig. Hos Trekantens El Teknik er vi din elektriker i Give og Billund-omegn, der står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med alle de elektriske installationer, du har brug for hver dag.

Vi har en fast afdeling i Give, og vi er derfor altid lige rundt om hjørnet, når du har brug for hjælp. Tøv derfor ikke med at kontakte os med det samme, hvis du mangler en dygtig autoriseret elektriker i dag.

 

Lang erfaring som elektriker i Billund og Give

Hos Trekantens El Teknik har vi arbejdet med elektriske installationer i rigtig mange år. Vi har lang erfaring inden for stort set alt, der har med el og elinstallationer at gøre, og vi kan derfor yde kompetent assistance med langt det meste.

Vi tror på, at godt håndværk er vejen frem, og vi gør derfor altid en dyd ud af ordenlighed og god service, når vi hjælper dig på et projekt. Vi er stolte af det, vi laver, og vi har viljen til at blive de bedste inden for vores fag.

Det er din garanti som kunde for, at du får udført et stykke arbejde i høj kvalitet. Vi udfører også en streng egenkontrol, mens vi ligeledes er medlem af både TEKNIQ og Byggeriets Kvalitetskontrol. Alt dette er bevis for, at vi ved, hvad vi laver, og at du som kunde roligt kan regne med, at det endelige resultat kommer til at leve op til alle dine krav.

 

Elektriker Give

Din elektriker i Give til private og erhverv

Hos Trekantens El Teknik har vi har vi arbejdet med mange forskellige erhvervskunder og private kunder gennem årene. Vi kan derfor hjælpe dig med eet meste både i boligen, på kontoret og i produktionen.

Vi kan hjælpe med alt, der har med nybyg at gøre, og vi kan hjælpe med at renovere eksisterende installationer i forbindelse med eksempelvis en energioptimering. Dertil kan vi selvfølgelig også klare alle nye installationer, når du mangler nye lampeudtag, når du vil have en ladestander til din elbil, eller når du har hvilken som helst anden opgave foran dig, der kræver en dygtig autoriseret elektriker.

 

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler gode råd til dit næste projekt, er du velkommen til at ringe til os i dag. Vi kan svare på dine spørgsmål i forbindelse med planlægningen af et nyt projekt, og vi har altid en elektriker tæt på dig, der er klar til at hjælpe.

Elektriker i Give og Billund

Udover at betjene Give er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Juelsminde, Horsens, Skanderborg og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Billund er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker i trekantsområdet, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180