lyspære

Din pålidelige elektriker i Give og Billund

Trekantens El Teknik er din lokale elektriker.

Vi har en fast afdeling på 📍 Hjortsvangen 22 i 7323 Give og vi er derfor altid lige rundt om hjørnet, når du har brug for hjælp. Tøv derfor ikke med at kontakte os med det samme, hvis du mangler en dygtig autoriseret elektriker i dag.

Det er svært at forestille sig, hvordan du skal komme igennem en helt normal dagligdag på jobbet og i hjemmet uden alle de elektriske installationer og apparater, du er blevet så vant til. Disse er en fast del af stort set alt, hvad vi foretager os, og derfor er vi fuldstændigt afhængige af, at disse fungerer og lever op til alle vores krav.

Derfor kan det altid betale sig at kende en god elektriker i lokalområdet, som står klar til at hjælpe dig, når du mangler assistance til det ene eller det andet i din virksomhed eller i din private bolig. Hos Trekantens El Teknik er vi din elektriker i Give og Billund-omegn, der står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med alle de elektriske installationer, du har brug for hver dag. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Lang erfaring som elektriker i Billund og Give

Hos Trekantens El Teknik har vi arbejdet med elektriske installationer i rigtig mange år. Vi har lang erfaring inden for stort set alt, der har med el og elinstallationer at gøre, og vi kan derfor yde kompetent assistance med langt det meste.

Vi tror på, at godt håndværk er vejen frem, og vi gør derfor altid en dyd ud af ordenlighed og god service, når vi hjælper dig på et projekt. Vi er stolte af det, vi laver, og vi har viljen til at blive de bedste inden for vores fag.

belysning udendørs billund

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Elektriker i Give og Billund

Udover at betjene Give er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Juelsminde, Horsens, Skanderborg og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Billund er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker i trekantsområdet, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.