lyspære

Din kompetente elektriker i Horsens

Der er mange ting, som får vores moderne samfund til at køre rundt, og elektricitet er bestemt én af dem. Faktisk er elektricitet helt afgørende for, at vi kan leve det liv, vi gør, og det kan derfor altid betale sig at kende en god elektriker, der kan klare alle de el-opgaver, du støder ind i. 

Sådan en elektriker i Horsens finder du lige her hos Trekantens El Teknik ApS, hvor vi kan levere en kompetent og autoriseret el-installatør til dig, der har store eller små el-opgaver i hjemmet eller i virksomheden. 

Vi har mange års erfaring med mange former for elinstallationer i Horsens og omegn, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe lige netop dig, der er ved at renovere, ved at bygge nyt eller blot behøver hjælp til at hænge en ny lampe op. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Professionelt elektrikerarbejde med høj kvalitet og pålidelig service

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, for vi står altid klar til at hjælpe vores kunder i Horsens og omegn med godt håndværk og ordentlighed.

Vi gør en dyd ud af at leverer et stykke arbejde i høj kvalitet, hvilket vi naturligvis kun kan gøre takket være vores dygtige medarbejdere, der yder et højt serviceniveau og kommer med en stor faglig viden samt masser af praktisk erfaring. 

Derfor er vi naturligvis medlem af TEKNIQ og TEKNIQ Kvalitet, hvilket er din garanti som kunde for, at du får udført fagligt professionelt elektrikerarbejde, når du vælger Trekantens El Teknik ApS til dine opgaver.

Elektriker i Horsens, Skanderborg, Juelsminde og Odder

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Elektriker i Horsens og omegn

Udover at betjene Horsens er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Juelsminde, Odder, Skanderborg og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Horsens omegn er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine behov, når du har brug for en elektriker.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker i Horsens eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 📞 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180