STRØMSTIK

Din pålidelige elektriker i Grindsted

Det er ikke sjovt at tænke på, hvordan livet ville være uden strøm og alle de elektriske apparater, vi bruger hver dag. Strømmen er vigtig for stort set alt, vi foretager os, og derfor skal du naturligvis kende til en god håndværker, der kan hjælpe dig med alt det, der har med strøm at gøre.

Sådan en håndværker finder du her hos Trekantens El Teknik, hvor vi altid står klar til at levere en professionel autoriseret elektriker til dig, der bor i Grindsted eller omegn. Vi har en afdeling i Give, og vi er derfor kun få minutters kørsel væk fra dig, når du mangler en elektriker i Grindsted.

Vi har lang erfaring og kan hjælpe med det meste, og du skal derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, når du mangler kompetent hjælp til det ene eller det andet i virksomheden eller privaten. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Vi hjælper dig med alle elektriske installationer i boligen

Hos Trekantens El Teknik findes der stort set ikke den opgave, vi ikke kan klare for dig, der ejer en bolig. Her kan vi klare alt fra de helt små opgaver som installation af stikkontakter og lampeudtag til de større opgaver som montering af solceller.

Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med renovering eller nybyg, hvor vi kan trække alle kablerne, montere el-tavlen og lave alle de andre ting, der bringer stabil og sikker strøm til alle boligens rum. 

Som din elektriker i Grindsted kan vi også klare alt muligt andet, når mangler hjælp med strømmen, og du kan derfor altid kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Ny elinstalllation

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Elektriker i Grindsted

Udover at betjene Give er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Skanderborg og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Grindsted er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180