strøm

Din elektriker i Vamdrup

Hvis du er på udkig efter en professionel og autoriseret elektriker i Vamdrup nær Kolding, er du landet på den helt rette side. Hos Trekantens El Teknik har vi nemlig hjemme i Trekantområdet, og vi er derfor altid tæt på dig, der mangler hjælp med strømmen i Vamdrup.

Vi har stor erfaring med det meste inden for el, og vi kan derfor også hjælpe lige netop dig, når du skal have styr på de vigtige installationer i enten din bolig eller i virksomheden. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

 

Autoriseret elektriker i Vamdrup til alle el-opgaver

El i dit hjem er grundlaget for mange af de ting, du foretager dig hver dag, og derfor skal der helt naturligt være styr på alle de vigtige elinstallationer. Du skal have et godt elnet, der kan levere strøm nok til, at dine apparater kan køre på samme tid, og du skal have stikkontakter nok til at servicere dig overalt i hjemmet.

Oplever du problemer med strømmen i din bolig? Hos Trekantens El Teknik er vi klar til at hjælpe med at løse dine el-udfordringer og skabe en mere stabil hverdag. Vi tilbyder renovering af elinstallationer, så du får tilstrækkelig strøm til dine behov og sikrer din bolig for fremtidige generationer.

Vi tilbyder omfattende el-services til private hjem i Vamdrup og Kolding. Uanset hvilken el-opgave du står overfor, kan vores erfarne elektrikere hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte os for hjælp til:

Vi kan også assistere med mange andre el-relaterede opgaver. Hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale. Hos Trekantens El Teknik er vi dedikerede til at levere pålidelige og effektive løsninger til dine el-behov.

Elektriker Vamdrup

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Din elektriker i Vamdrup og omegn

Hos Trekantens El Teknik er vi din trofaste elektriker i Vamdrup, Kolding og nærliggende områder. Vores kompetente team står altid klar til at imødekomme dine behov inden for el-arbejde.

Kontakt os

Har du brug for en pålidelig elektriker? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180