Renovering af el installationer ved boligrenovering eller ombygning

Hvis boligen ikke længere lever op til hverdagens behov og ønsker, må der tænkes nyt. Renovering eller ombygning af din eksisterende bolig er en mulighed. Det kan også være du overvejer, eller allerede har købt en ny bolig af ældre dato, som trænger til en generel renovering, og herunder el renovering, af både funktionelle og æstetiske årsager. Få et uforpligtende tilbud på at få el-renoveret dit hjem i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Ofte hænger en el renovering sammen med øvrig renovering eller ombygning i boligen, men det kan også sagtens stå alene som et selvstændigt projekt, hvilket vi ofte ser i boliger, hvor ejerne selv renoverer løbende.

Har du nogle el installationer i din nuværende eller kommende bolig, som af en eller anden grund trænger til renovering, så kan vi hjælpe. Både med selve el renoveringen, men også med kompetent rådgivning og sparring inden el renoveringen igangsættes, så du har det bedste overblik og de bedste forudsætninger for at nå succesfuldt i mål.

Vi har udført rigtig mange renoveringssager. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

⚡ Renovering af el

⚡ Renovering af badeværelse

⚡ Renovering af garage

⚡ Renovering af køkken

Kontakt os
Renovering el installation
Renovering af el installation

El renovering er en vigtig opgave

Renovering af el er en yderst vigtig opgave at indregne, hvis du står foran et større renoverings- eller ombygningsprojekt i boligen. Mange overser de opgaver, der kan være forbundet med renovering af el installationerne og går ud fra, at alt er, som det skal være på den front. Imidlertid er det vores erfaring, at det ofte skaber ubehagelige, og potentielt dyre, overraskelser at se nærmere på el installationerne i ældre boliger – særligt boliger, der er over 40-50 år.

Og nej.

Det er ikke en god idé bare at “lade stå til”, så længe der er strøm i stikkontakterne. Det er nødvendigt med renovering af el installationerne, hvis de ikke er lavet korrekt, eller ikke lever op til de krav og ønsker, du har for boligen. Først og fremmest, fordi du ikke kan opnå din drømmebolig uden, men også fordi der før i tiden var mindre fokus på sikkerhed i el installationerne, end der er i dag – og så havde man slet ikke den teknologi og knowhow på området, som vi har i dag.

Med en faglig professionel renovering af de gamle el installationer kan du sikre, at din bolig forsynes med elektricitet, der er både funktionel, sikker og æstetisk. Få gang i dit renoveringsprojekt i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Inspiration fra vores private renoveringer

Vi rådgiver om din forestående renovering af el installationerne

Når du står foran en renovering eller ombygning kan vi sammen tage en grundig gennemgang af de eksisterende el installationer og vurdere, hvad der skal ændres, om det kan klares med en udvidelse af det eksisterende, eller om en komplet udskiftning af el installationen er nødvendigt.

Omfanget af el renoveringen kommer 100% an på de eksisterende el installationers stand og naturligvis den oprindelige udførelse. Ofte ser vi desværre el installationer i ældre boliger, der ikke engang på opførelsestidspunktet var lovlige. Det skal naturligvis ændres.

Har du købt en bolig, der skal renoveres, eller går du med overvejelser om at købe en ældre bolig, der skal, er du meget velkommen til at tage os med på råd, så tidligt som muligt. Vi kan hjælpe dig med at danne overblikket over de eksisterende el installationer og give en afklaring af, hvilken størrelsesorden el renoveringen ligger i.

Vi brugte Trekantens El Teknik ifm. total renovering af stor herskabslejlighed. Det har været en yderst positiv oplevelse på alle måder. Virkelig god kommunikation og altid hurtig tilbagemelding på henvendelser. Montørerne kommer som planlagt og er hurtige til at rykke, når der er behov for det. Alle medarbejdere er professionelle, leverer en god kvalitet og rydder op efter sig og så er prisen tilmed rimelig.

— Gitte Papuga, Vejle

Planlæg din el renovering sammen med os

Uanset om du selv står for koordineringen og planlægningen af din el renovering, eller om du samarbejder med en total- eller hovedentreprenør om et overordnet renoverings- eller ombygningsprojekt, hvor el renoveringen er en mindre del af, og som dermed sørger for alting for dig, anbefaler vi et planlægningsmøde omkring el renoveringen, hvor du deltager. Book et planlægningsmøde i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Er der kun tale om et eller få rum er renoveringen af el installationerne heri relativt overskuelige, men er der tale om f.eks. en totalrenovering af en ældre bolig, hvor alle el installationer skal renoveres, vil vi meget detaljeret gennemgå en plantegning for boligen sammen med dig, hvor vi gennemgår boligen rum for rum. Du fortæller, hvilken indretning, du forestiller dig, der skal være. Vi taler hverdagen i boligen igennem og får derved en fælles forståelse for, og overblik over, de behov og ønsker, der er til boligens el installationer.

En sådan plan og overblik sikrer, at vi har en fælles forståelse af det arbejde, der skal udføres og samarbejder du med en hovedentreprenør om din renoveringsopgave vil en sådan plan for opgaven også hurtigt give dem overblik over vores andel i projektet.

Typisk laver vi følgende former for el renoveringer:

Renovering af el i Århus
Renovering el

Hvad koster en renovering af el installation?

Renovering af el installation kan omfatte:

 • Udvidelse af det eksisterende
 • Ændring i det eksisterende
 • Komplet udskiftning af det eksisterende

Prisen på renoveringen af el installationerne afhænger naturligvis af, hvilken af disse tre kategorier netop din bolig falder i. Det vil vi allerede på et indledende møde kunne hjælpe dig med at afklare. Det kan være med til at give dig overblik og måske en afklaring af renoverings- eller ombygningsprojektets omfang og budget, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Indledende vil vi naturligvis give et prisestimat på renoveringen af el installationerne, men vælger du at gå videre med dit projekt, udarbejder vi naturligvis gerne et helt konkret tilbud til dig, så du kender de præcise omkostninger.

Vi tilbyder naturligvis også etablering af el installationer i forbindelse med nybyggeri. Så står du og skal bygge en bolig fra ny kan du læse mere om vores arbejde med nye el installationer.

Læs om nye el installationer til nybyg

Flere billeder fra vores private renoveringer

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Score 4.3

Jesper og Stig i rund format

Skal du have hjælp til dit næste renoveringsprojekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88448180 eller på info@t-elteknik.dk.

Alle skriftlige henvendelser besvares indenfor få timer på hverdage.

 


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du have hjælp til dit næste renoveringsprojekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88448180 eller på info@t-elteknik.dk.

  Alle skriftlige henvendelser besvares indenfor få timer på hverdage.

   


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180