Elektriker til service på Sjælland

Vi er altid parate til at hjælpe med el service. Om det er fejlsøgning, fejlfinding, vedligeholdelse af belysning og lysstyringeltavler, tele- og/eller datainstallationer, energioptimeringalarmer eller andet på hele Sjælland.

Vi kan hjælpe dig når:

Vi udfører kort fortalt alt inden for almindeligt elektrikerarbejde og elinstallationer for private. Ingen opgave er for lille for os, så udskyd ikke elektrikerarbejdet til du har ”mere” der skal klares. Vi kommer gerne for selv den mindste reparation, montering, eller tjek.

Vores priser er konkurrencedygtige og meget gennemsigtige. Hos os oplever du ikke ekstra gebyr og tillæg for brug af værktøj, kvalitetssikring mv. Se vores prisliste her.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave
elektriker sjælland
Få hjælp i dag 📞

Værdier

Vi står altid inde for vores værdier

Vi forpligter os til altid at levere arbejde af højeste standard.

Vores kunder kan stole på os til at opfylde deres behov præcist og rettidigt.

Vi opbygger stærke relationer gennem ærlighed, åbenhed og konstant kommunikation.

Vi omfavner innovation og stræber efter konstant at forbedre og udvikle vores tjenester.

I hvert projekt og opgave sikrer vi nøjagtighed og opmærksomhed på detaljen.

Ladestander

Belysning

Alarm og overvågning

Renovering

Hvad siger vores kunder?

“Ringede Onsdag og elektrikeren kom dagen efter indenfor den aftalte tid, satte en ledning på komfuret og derefter monteret han den i stikdåsen i væggen, venlig og imødekommende medarbejder. Vil klart bruge dem igen hvis det bliver nødvendigt. Prisen er fair og matcher det tilbud man fik.”

“Nem og imødekommende elektriker så vi er glade for at det var dem vi valgte”

“Hovedsikringen i gravstenen ved vejen var sprunget. Kontaktede firmaet ved 9 tiden og kunne se på overvågningen af huset at der kom strøm ca kl 12 så det var hurtig udrykning. Toptilfredshed”

“Endnu engang strålende arbejde, og rigtig god kommunikation både med virksomheden, men i særdeleshed med de to kompetente elektrikere som udførte arbejdet.
Man føler sig virkelig tryg ved det arbejde der udføres! Tak!”

Vælg din lokale elektriker i Ringsted og på hele Sjælland

Vi holder til i Ringsted, men vi er knyttet til hele Sjælland, hvor vi, og vores mange medarbejdere, har rødder og arbejdet lige fra vores spæde opstart.

Vi er stolte af alle de lokale projekter vi har arbejdet med på Sjælland igennem tiden – både hos private og erhverv – og ikke mindst af den loyale kundeskare, vi har opbygget. Faktisk er vi ikke glade for at kalde vores kunder for ”kunder”. Nej, vi foretrækker at bruge samarbejdspartnere. For os er et stykke elektrikerarbejde nemlig tovejs. Du har en opgave og en forventning, som vi kommer og forhåbentligt indfrier og oftest får vi loyalitet og anbefalinger tilbage igen. Vi ser det derfor som et tillidsfuldt samarbejde mellem os, når du ringer og ønsker at få en af vores elektrikere ud til dit hjem – uanset opgavens størrelse og karakter.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker besøg af en af vores servicevogne. Ingen opgave er som sagt for lille, så lad os tage en uforpligtende snak.

Kontakt os i dag

Har du brug for en elektriker på Sjælland til forskellige opgaver, er Trekantens El Teknik blot et opkald væk. Vi er tilgængelige for dig, der behøver hjælp på hele Sjælland, og vi reagerer hurtigt på alle typer opgaver.

Du kan kontakte os med det samme – vi indleder gerne en uforpligtende samtale om dine behov på 📞 88 44 81 80.

Elektriker Ringsted montering

Lad os være dine elektrikere på Sjælland

Udover at servicere Sjælland er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Skanderborg og hele trekantområdet. Som dine pålidelige elektrikere på Sjælland er vores dygtige team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

 

Kontakt os

Hvis du søger pålidelige elektrikere, tøv ikke med at tage kontakt til os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 📞 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular nedenfor.

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk    DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

    Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

    Ring nu på 88448180

    Skal vi hjælpe med din el-opgave?

    Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk