Kort og godt om projektet

Lokation Krogsagervej, Erritsø
7000 Fredericia
Bygherre Dansk Halbyggeri
Byggeperiode 2022-2023

 

Opstart af ketchercenteret
Trekantens El-Teknik elektriker i gang med tavle for EIC

Et grønt center

Erritsø Idrætscenter er belønnet med Green Sport Facility – certificering, som betyder at Centeret gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet og dermed også klimaet. Green Sport Facility er et miljømærke for idrætsanlæg, som sportshaller, svømmeanlæg, sportspladser, skøjtehaller og arenaer.

Trekantens El Teknik ApS har været med på rejsen, da Erritsø Idrætscenter fik opført deres nye padel- og tennishal af Totalentreprenør Dansk Halbyggeri.

I forbindelse med opførslen af den nye padel- og tennishal, har der været projekter for vores elinstallatører både indendørs og udendørs.

Indvendigt har der været fokus på de 4 nye padel baner samt de 2 nye tennisbaner.
Den nye parkeringsplads er også blevet opgraderet med ny belysning, samt optimering i form af lade standere. Foruden fokus på parkeringspladsen, har Trekantens El Tekniks energiafdeling tilsluttet centerets solceller, så centeret kan benytte den klimavenlige energikilde.  

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180