lyspære

Din pålidelige elektriker i Århus

Hvis du mangler en dygtig autoriseret elektriker i Aarhus, er du kommet til det helt rette sted. Hos Trekantens El Teknik kan vi nemlig klare alt inden for elektrikerarbejder i både din private bolig og i virksomheden, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler en erfaren elektriker til det ene eller det andet.

 

Vi har en fast afdeling i Aarhus på 📍 Frichsvej 13 i 8464 Galten og kan derfor rykke hurtigt ud til opgaver i Århus og omegn.

 

Vi er din elektriker i Aarhus N, i Viby J, i Aarhus C og i alle andre dele af byen, og vi er kun en kort køretur fra dig, når du har brug for hjælp. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Stolthed og ordentlighed hele vejen igennem.

Hos Trekantens El Teknik gør vi en dyd ud af at levere håndværk i høj kvalitet. Vi har en stor faglig stolthed, som betyder, at ordentlighed går igen i alt, vi laver. Vi er stolte af at være elektrikere, og det er din garanti som kunde for, at du får udført at stykke arbejde i høj kvalitet.

 

Vi leverer altid en elektriker i Aarhus til din opgave med et højt serviceniveau, hvilket gælder helt fra den indledende kontakt og vejledning til udførelsen og afslutningen af selve arbejdet. Vi hjælper dig med andre ord godt og sikkert helt vejen igennem dit projekt, når du mangler en elektriker i Aarhus C eller andre steder i byen, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler kompetente råd til din opgave.

Elektriker Århus

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Lad os være din elektriker i Århus

Udover at betjene Vejle og  er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Vejle og hele trekantsområdet. Som din pålidelige elektriker i Århus er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180