Elektriker til service

Vi er altid parate til at hjælpe med el service. Om det er fejlsøgning, fejlfinding, vedligeholdelse af belysning og lysstyring, eltavler, tele- og/eller datainstallationer, energioptimering, alarmer eller andet i hele trekantområdet og fra vores afdeling i Ringsted, herunder Vejle, Horsens, Fredericia, Give, Kolding, Odder, Billund, Middelfart, Hedensted, Tørring, Skanderborg, Jelling, Ringsted og Århus. Kontakt os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Vi kan hjælpe dig når:

Vi udfører kort fortalt alt inden for almindeligt elektrikerarbejde og elinstallationer for private. Ingen opgave er for lille for os, så udskyd ikke elektrikerarbejdet til du har ”mere” der skal klares. Vi kommer gerne for selv den mindste reparation, montering, eller tjek.

Vores priser er konkurrencedygtige og meget gennemsigtige. Hos os oplever du ikke ekstra gebyr og tillæg for brug af værktøj, kvalitetssikring mv. Se vores prisliste her.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave
Elektriker Kolding

Ladestander

Belysning

Alarm og overvågning

Renovering

Hurtig elektriker uden for meget ventetid

Hos os kan du forvente hurtig proces. Vi har nemlig mange dygtige elektrikere ansat og bestræber os på altid at have mandskab, der står klar til at udføre selv de mindste opgaver hurtigt.

Vi står naturligvis også på spring uden for almindelig arbejdstid, i weekender og på helligdage, hvis du skulle få brug for en døgnvagt elektriker. Kan du vente til at det er hverdag, kan du altid få fat i os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Læs mere om vores døgnvagt her
Elektriker Fredericia

Vælg din lokale elektriker i Vejle og hele trekantsområdet

Vi holder til i Vejle, men som vores navn bærer præg af, føler vi os knyttet til hele Trekantsområdet, hvor vi, og vores mange medarbejdere, har rødder og arbejdet lige fra vores spæde opstart.

Vi er stolte af alle de lokale projekter vi har arbejdet på i trekantsområdet igennem tiden – både hos private og erhverv – og ikke mindst af den loyale kundeskare, vi har opbygget. Faktisk er vi ikke glade for at kalde vores kunder for ”kunder”. Nej, vi foretrækker at bruge samarbejdspartnere. For os er et stykke elektrikerarbejde nemlig tovejs. Du har en opgave og en forventning, som vi kommer og forhåbentligt indfrier og oftest får vi loyalitet og anbefalinger tilbage igen. Vi ser det derfor som et tillidsfuldt samarbejde mellem os, når du ringer og ønsker at få en af vores elektrikere ud til dit hjem – uanset opgavens størrelse og karakter.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker besøg af en af vores servicevogne. Ingen opgave er som sagt for lille, så lad os tage en uforpligtende snak.

Hurtigt på adressen, da jeg ingen el havde på den ene etage. Sød og imødekommende, både samtalerne i telefonen samt i hjemmet. Fik løst opgaven, hurtigt og effektivt. Jeg kan kun give min største anbefaling videre.

— Luise Sørensen, Fredericia

Fejlsøgning på solcelleanlæg

Vi oplever meget stor efterspørgsel på fejlsøgning og reparation af solcelleanlæg. Eftersom vi også installerer solcelleanlæg som en del af energioptimering af el, er vi naturligvis også eksperter i at hjælpe, hvis solcelleanlægget mod forventning ikke virker, eller går i stykker.

Ofte vil en fejl ske i forbindelse med uvejr og lynnedslag, men det kan også ske ud af det blå. Vi kan hjælpe dig med at lokalisere fejl på alle typer og størrelser af solcelleanlæg – og ofte kan vi også klare reparationen direkte på stedet, allerede ved første besøg.

Har du et defekt solcelleanlæg, eller ønsker du blot et servicetjek af solcelleanlægget? Så tøv ikke med at kontakte os.

Se vores solcelleservice
Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Score 4.3

Jesper og Stig i rund format

Skal du bruge en elektriker?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du bruge en elektriker?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk.


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180