Kort og godt om projektet

Lokation

Rapsvænget

6000 Kolding, Vonsild

Byggeperiode

2021

Antal boliger

41 boliger

Køkkenø med lys
Køkken

Projektet påbegyndte i 2021 og var klar til indflytning i 2022. Entreprisen omfattede opførelsen af 41 nye rækkehuse på Rapsvænget i Vonsild med under 15 minutters kørsel til Kolding Centrum. Entreprisen er en del af Kornmarken, som også består af vængerne Rugvænget og Hørvænget. Rapsvænget er første etape.

Vi stod for alle el-installationer i forbindelse med opførelsen af lejemålene såvel indvendigt som udvendigt. Boligerne er moderne og energivenlige i ét plan med egen have, terrasse og carport samt redskabsrum.

Projektet er udført i samarbejde med Milton Huse A/S.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder.

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I have hjælp til jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180