strøm

Din elektriker i Hedensted

Hos Trekantens El Teknik har vi hjemme i Vejle, og vi er derfor altid tæt på dig, der bor i Hedensted. Vi er kun en kort køretur fra dig, når du støder ind i problemer med dine elektriske installationer, og vi står altid klar til at levere en dygtig autoriseret elektriker. Vi har en rigtig kort ventetid, hvorfor vi altid kan assistere dig i løbet af få hverdage. Og er det akut? Så det kan du også altid ringe til vores døgnvagt, der kan rykke ud alle timer i døgnet året rundt. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Godt håndværk og høj service

Strøm og elektriske installationer er en vigtig del af din dagligdag, og det kan derfor altid betale sig at vælge en dygtig elektriker, der har lang erfaring og stor viden inden for branchen. Sådan en elektriker finder du lige her hos Trekantens El Teknik, hvor vores hold udelukkende består af erfarne autoriserede elektrikere, der har helt styr på, hvad de laver. Se blot vores cases.

Vi gør altid en dyd ud af det gode håndværk, og vi tror på, at ordenlighed og vilje og vejen til et stykke veludført arbejde. Det betyder også, at vi vægter den høje service allerede fra den første kontakt. Vi hjælper dig med kompetent rådgivning, lige meget hvor langt du er med din opgave, så du kan træffe de rette beslutninger i din netop din situation.

Spots i tilbygning

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Lad os være din elektriker i Hedensted

Udover at betjene Hedensted er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Skanderborg og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Hedensted er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180