Din elektriker i Hedensted

Hos Trekantens El Teknik har vi hjemme i Vejle, og vi er derfor altid tæt på dig, der bor i Hedensted. Vi er kun en kort køretur fra dig, når du støder ind i problemer med dine elektriske installationer, og vi står altid klar til at levere en dygtig autoriseret elektriker. Vi har en rigtig kort ventetid, hvorfor vi altid kan assistere dig i løbet af få hverdage. Og er det akut? Så det kan du også altid ringe til vores døgnvagt, der kan rykke ud alle timer i døgnet året rundt.

 

Godt håndværk og høj service

Strøm og elektriske installationer er en vigtig del af din dagligdag, og det kan derfor altid betale sig at vælge en dygtig elektriker, der har lang erfaring og stor viden inden for branchen. Sådan en elektriker finder du lige her hos Trekantens El Teknik, hvor vores hold udelukkende består af erfarne autoriserede elektrikere, der har helt styr på, hvad de laver. Se blot vores cases.

 

Vi gør altid en dyd ud af det gode håndværk, og vi tror på, at ordenlighed og vilje og vejen til et stykke veludført arbejde. Det betyder også, at vi vægter den høje service allerede fra den første kontakt. Vi hjælper dig med kompetent rådgivning, lige meget hvor langt du er med din opgave, så du kan træffe de rette beslutninger i din netop din situation.

Din elektriker i Hedensted til private og erhverv

Hos Trekantens El Teknik kan vi hjælpe dig både som privatperson og som virksomhed. Begge kan vi hjælpe med alt, der har med elektriske installationer at gøre, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, så snart du mangler hjælp til det ene eller det andet.

Vi kan klare alt, der har med belysning at gøre samt alle andre basale installationer, der bringer strøm til din bolig, ligesom vi også kan klare de mere komplicerede opgaver som eksempelvis kabelsporing, installation af solceller og meget andet.

Vi hjælper også hellere end gerne med service af dine eksisterende installationer, så du både i virksomheden og derhjemme kan minimere risikoen for sammenbrud.

 

Vi hjælper gerne

Hvis du mangler en dygtig elektriker i Hedensted, kan du kontakte Trekantens El Teknik allerede i dag. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål, og vi har altid en elektriker klar, der kan hjælpe dig med lige netop din opgave i Hedensted eller omegn.

Elektriker Hedensted

Lad os være din elektriker i Hedensted

Udover at betjene Hedensted er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Skanderborg og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Hedensted er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180