Energioptimering af din el

Det er vigtigere end nogensinde at passe godt på vores miljø og bidrage til den grønne omstilling. Og der er faktisk meget du som privatperson kan gøre i hjemmet, for at bidrage til dette i en positiv retning – f.eks. med en energioptimering af din el. Få kompetent rådgivning om hvordan dit hjem kan energioptimeres på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

At passe på miljøet er i sig selv en kæmpe fordel, men der er faktisk også rigtig mange penge at spare på elregningen over årene ved en energioptimering af el.

En sådan energioptimering af el kan bestå af mange forskellige ting. Vi er eksperter i at se grønt potentiale og kommer gerne ud til dig og giver et uforpligtende bud på, hvor der kan skabes besparelser og reducering af boligens nuværende energiforbrug.

Vi kan rådgive om, og udføre, energioptimering af el ved f.eks.:

  • Optimering af tekniske installationer
  • Udskiftning af gammelt elektronisk udstyr
  • Udskiftning af brandfarlig 12v spot-installation
  • Udskiftning af lyskilder til energirigtige LED-pærer
  • Omlægning til solceller, jordvarme og varmepumper
  • Optimering af el-opvarmet hjem, f.eks. udskiftning af el-raditatorer

Vi kan næsten garantere, at vi kan finde mindst én potentiel energioptimering af el i din bolig – sandsynligvis flere. Lad os tage et kig og komme med et bud på, hvordan du kan bidrage til reduceringen af CO2 i din bolig.

Kontakt os til en uforpligtende snak
Energioptimering af belysning

Vedvarende energi

På jordkloden har vi fire former for vedvarende energi – altså energi, som vi kan udlede til strøm, og som skabes af elementer, som vi ikke kan tømme ressourcerne af.

Det er: Sol, vind, vand og jord.

Et af de områder, vi oplever absolut størst efterspørgsel på inden for energioptimering af el, er installation af solceller til boligen, der udnytter solens som vedvarende energi. Og med god grund. For listen af fordele ved at anskaffe solceller til din bolig er lang og du finder stort set ingen ulemper.

Energioptimering af el med solceller

Er du interesseret i at energioptimere el, og din bolig i det hele taget, så er installation af solceller et rigtig godt sted at starte dine overvejelser. Solceller omdanner kort sagt solens stråler til strøm, der kan anvendes i boligen, præcis ligesom det fungerer på en lommeregner.

Den økonomiske gevinst ved installation af solceller er stor, selvom investeringsprisen ved at få dem installeret er høj. Men så snart de er på plads, vil al fremtidig elektricitet, de producerer, være gratis for dig. Derfor er det vores erfaring, at solceller i de fleste boliger vil have tjent sig selv ind efter nogle år.

Gevinsten for miljøet er naturligvis åbenlys. At anvende vedvarende energi er bedst for klimaet, da det sikrer mindre CO2-udledning, så vi sikrer flere af jordklodens ressourcer.

El energioptimering via solceller kan desuden anbefales, fordi det skaber en langvarig energikilde i din bolig – forstået på den måde, at elektriciteten kan gemmes i lang tid, før den bruges, hvilket ikke er tilfældet med alle energikilder.

Energioptimering med solceller

Solcelleanlæg med batteri-pakke

Skulle du ende i den situation, at dine solceller faktisk producerer mere energi end din bolig har behov for, så kan du vha. en batteri-pakke til dit solcelleanlæg gemme den overskydende produktion til senere brug. Når der produceres mere end boligen har behov for, vil dette batterianlæg oplades som det første. Skulle også dette blive fyldt, har du herefter muligheden for at sælge din overskydende el til det fælles energinet.

Skulle boligen omvendt have behov for mere el end solcellerne kan generere, ja så har du også muligheden for at købe energi andetsteds fra via energinettet, så du altid er garanteret el i boligen og ikke skal bekymre dig om at løbe tør.

Har du overvejet at el energioptimere med solceller, men er usikker på, om det kan lade sig gøre, og giver mening, i netop din bolig? Lad os i samarbejde finde den helt rette solcelle-løsning til jer. Sammen kan vi finde niveauet for jeres nuværende forbrug og vurdere, om I skal have en batteri-løsning og i så fald hvilken.

Kontakt os og lad os tage en helt uforpligtende snak om mulighederne for energioptimering af jeres el.

Kontakt os

Energioptimering af dit el

De fleste er efterhånden enige om, at det er en rigtig god idé, at vi passer bedre på både vores klima og vores miljø. Det mener vi også her hos Trekantens El Teknik, hvor vi rigtig gerne vil hjælpe dig med at gøre din bolig eller din virksomhed mere grøn.

Der er mange ting, du kan gøre for at energioptimere de elektriske installationer i din bolig, så du kan spare på strømmen og derved mindske belastningen af klimaet. Den proces står vi naturligvis klar til at assistere dig med, for vi har lang erfaring med energioptimering, og vi har mange gode bud på, hvordan du kan energioptimere netop din bolig eller din virksomhed.

 

Energioptimering af hus – sådan kan vi hjælpe dig

Der er som nævnt flere både store og små ting, du kan gøre for at energioptimere dit hus. Det behøver ikke være dyrt og besværligt, for selv simple optimeringer af elektriske installationer kan gøre en stor forskel. Det kan du bl.a. gøre ved at udskifte gammelt elektrisk udstyr i din bolig, som sluger meget strøm, ligesom du også kan udskifte alle dine gamle pærer til moderne LED-pærer, der bruger meget mindre strøm.

 

Med de små ting på plads kan du også begynde at overveje, om ikke de lidt større projekter også er noget for dig. Her er et af de mest oplagte valg af investere i solceller, som er en af de mest effektive former for energioptimering af dit hjem.

 

Med solceller på taget kan du pludseligt begynde at producere din egen strøm i stedet for at hente den ind udefra, og da alt strømmen fra dine solceller vil være grøn, er det en nem måde at skabe store forandringer på.

Energioptimering af bygninger kan også handle om, hvordan du opvarmer dem. Hvis du i dag bruger en meget klimabelastende opvarmningsform som eksempelvis et olie- eller gasfyr, vil der være meget at hente ved at omlægge til eksempelvis en luft til vand varmepumpe, der vil opvarme din bolig effektivt udelukkende ved hjælp af strøm og energi i luften.

Der er også mange andre ting, du kan gøre i forbindelse med en energioptimering i din bolig, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du vil have et par gode råd med på vejen.

 

 

Kan en energioptimering betale sig?

Ja, energioptimering kan godt betale sig. Kort sagt vil du komme til at spare flere penge, jo mere du energioptimerer din bolig eller din virksomhed. Der er selvfølgelig ofte forholdsvis store udgifter forbundet med store energioptimeringer i form af eksempelvis nye solceller eller bedre el, men i langt de fleste tilfælde vil udgiften tjene sig selv ind i en på få år.

Der er med andre ord tale om investeringer, som naturligvis koster noget at erhverve sig, men som på den lange bane vil tjene sin egen udgift ind, og som herfra bare vil lune i din pengepung år efter år.Det gælder både for virksomheder og for private, hvor energioptimeringer af el eller lignende vil øge værdien af dit produktionsapparat eller din bolig, og hvor du kan se frem til betydelige besparelser på bl.a. el, så udgiften snart vil tjene sig ind.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en konkret energioptimering kan betale sig for dig, er du altid velkommen til at kontakte os her hos Trekantens El Teknik for at få kompetent rådgivning fra vores erfarne medarbejdere.

 

Et værdifuldt bidrag til den grønne omstilling

Det er som nævnt vigtigere end nogensinde før at passe godt på miljøet, og det er i den forbindelse vigtigt at huske, at en energioptimering af dit hus eller din virksomhed ikke kun handler om at spare penge på energiregningerne.

Energioptimering handler lige så meget om at gøre noget godt for miljøet, og du kan faktisk gøre en stor forskel ved at benytte nogle af vores løsninger til at optimere dit energiforbrug. Med effektive energioptimeringer kan du først og fremmest skære ned på din virksomheds eller din boligs energiforbrug, mens energioptimeringer også hjælper med at bevare naturområder, da energiproduktion er en stor forbruger af naturressourcer som eksempelvis kul, olie og naturgas.

Derfor er diverse energioptimering en af dine helt store muligheder som privat eller virksomhed for at gøre noget godt for miljøet og den grønne omstilling – alt sammen på samme tid med, at du vil opleve besparelser på dine energiregninger.

 

Kontakt os i dag for at udforske energioptimeringsmulighederne

Med moderne teknologi og vores erfaring her hos Trekantens El Teknik, har du mange muligheder for at energioptimere dit hus eller din virksomhed. Det kan både være solceller, det kan være lyssensorer og det kan være meget andet, og alt det står vi klar til at fortælle om, når du ringer til os.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, og hvis du gerne vil have nogle konkrete eksempler på, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du derfor altid holde dig tilbage med at kontakte os.

 

Professionel rådgivning om energioptimering

Energioptimering kan være en kompliceret og teknisk proces, som ikke er nem at overskue, hvis du ikke har erfaring med energioptimering. Men heldigvis behøver du hverken have erfaring med eller viden om energioptimering for at komme til at nyde godt af de mange fordele, der kan være ved at energioptimere dit hus eller din virksomhed.

Her hos Trekantens El Teknik har vi nemlig et erfarent og kompetent hold, som ved alt det, du ikke ved. Vi kan hjælpe dig med at finde svar på alle dine spørgsmål ved energioptimering som privat eller som virksomhed, og vi kan rådgive dig hele vejen igennem processen, så du når frem til den mest optimale løsning for dig.

Sammen med dig analyserer vi dit energiforbrug og finder frem til alle de områder, hvorpå du kan energioptimere, så du kan drive din virksomhed mere energieffektivt, eller så du kan komme til at spare mange penge på dine energiregninger.

 

Energioptimering af din virksomhed

Der bliver brugt rigtig meget strøm hver dag rundt omkring i de danske virksomheder, og der kan derfor potentielt spares rigtig meget med nogle simple energioptimeringer. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med, for vi har klaret mage forskellige opgaver rundt omkring hos danske virksomheder, der hjælper til at spare på strømmen.

Det kan vi eksempelvis gøre med lysinstallationer med sensorer, der kun tænder, når der er aktivitet i eksempelvis en lagerhal, mens vi også kan optimere mange andre af de eksisterende installationer med år på bagen, så de kommer til at leve op til moderne krav, når det kommer til strømforbrug.

Interesseret? Så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag for en uforpligtende samtale.

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Score 4.4