Alarmsystem privat

Der kan være mange forskellige årsager til, at du ønsker at anskaffe dig et alarmsystem som privatperson. Én ting er den åbenlyse tyverisikring, som kan sikre følelsen af at være tryg og sikret mod uønsket besøg – både når du er hjemme og når du ikke er. Denne tryghedsfølelse er helt grundlæggende nødvendig for os at have, for at vi kan fungere i hverdagen.

En anden god grund til at anskaffe et alarmsystem privat er alle de praktiske funktioner, som nutidens alarmsystemer kan tilføje til hjemmet. F.eks. videoovervågning ved en port, som gør det hurtigt og nemt at se, hvem der kommer på besøg, samt at lukke vedkommende ind.

Vi har gennem årene hjulpet rigtig mange private kunder med alarmsystemer og er certificeret montør af private alarmsystemer. Vi har et bredt kendskab til udbyderne og teknikkerne på markedet, og kan sikre dig den bedste rådgivning, så du får lige præcis det private alarmsystem, der passer til dig, dine ønsker og behov.

Lad os hjælpe dig med:

 • at finde det rigtige private alarmsystem for dig
 • at købe alarmsystemet
 • at montere alarmsystemet
 • en grundig gennemgang og introduktion til dit nye alarmsystem
Kontakt os ang. alarmsystem her
Alarm og sikring til private

Hvilket privat alarmsystem passer til dig?

I dag er det er utal af muligheder, når det kommer til alarmsystemer for private. Der er mange udbydere på markedet, der både differentierer sig i funktioner, service og pris. Hvad der er rigtigt for dig, kommer an på en række ting.

Her har vi listet nogle af de spørgsmål, som du skal stille dig selv, når du står overfor at skulle købe et nyt privat alarmsystem.

1. Hvilket formål har det private alarmsystem?

Det første du skal spørge dig selv om, er naturligvis hvorfor alarmsystemet skal anskaffes:

 • Er det for at holde tyven ude?
 • Er det for at skræmme tyven hurtigt væk igen, hvis der først er tillusket sig adgang?
 • Er det for at kunne få nemt og hurtigt overblik over, hvem der kommer og går på matriklen?

2. Skal det private alarmsystem være med eller uden abonnement?

Der fås både alarmsystemer privat med abonnement og uden. Med abonnement vil sige, at alarmen ringer op til et vagtselskab, hvis den går. Vagtselskabet tilbyder dig herefter at reagere på alarmen og rykker altså ud til dit hus, så du ikke selv skal foretage dig noget, eller tage stilling til, om det er nødvendigt at komme hjem osv. Dette kan være praktisk, da du potentielt kan befinde dig langt fra huset uden mulighed for at reagere.

Uden abonnement har alarmsystemet enten udelukkende til formål at skræmme en potentiel tyv væk, før den får adgang, eller at stresse tyven, såfremt der skulle være skaffet adgang til boligen. Men flere private alarmsystemer har i dag en funktion, hvor der kan ringes op eller sendes SMS med besked om, at en alarm er gået. Herefter er det op til dig at reagere.

3. Ønsker du privat alarmsystem med eller uden overvågning?

Overvågningskameraer er meget udpræget i private alarmsystemer i dag – både indendørs og udendørs. Det er nemlig sådan, at politiet kun rykker ud til et opkald om indbrud, hvis der er dokumentation for, at der rent faktisk er en fremmede i boligen.

Vælger du et privat alarmsystem uden abonnement er det altså kun når du, en nabo, familie, eller en ven, ved selvsyn har konstateret, at der rent faktisk er en fremmed i boligen, der kan reageres fra politiets side. Med mindre du kan konstatere selvsamme via et overvågningskamera, som du f.eks. kan tilgå på telefonen.

Hvis dit private alarmsystem ikke kun skal have en tyverisikrende og tyveriskræmmende funktion, men også en praktisk funktion, f.eks. i forhold til at kunne åbne en port på ejendommen for besøgende, vil overvågning også være en nødvendighed for dig.

4. Hvilke andre funktioner skal det private alarmsystem have?

Hver type af privat alarmsystem har sit unikke sæt af funktioner. Standard er naturligvis, at der er en eller flere detektorer, der reagerer, når nogen bevæger sig i rummet.

Men herudover er der et utal af muligheder. Vi kan f.eks. nævne:

 • Tilslutning til lyset i hjemmet, så det blinker ved indbrud (kan være effektivt, da en sirene kun må larme i 3 minutter i private hjem)
 • Sensorer, der reagerer på pludselige temperaturskift
 • Sensorer, der reagerer på vibrationer i f.eks. vinduer og kan reagere før tyven får skaffet sig adgang
 • DNA-spray, der sprøjtes ud over tyven
 • Røgkanon, der sikrer, at tyven ikke kan se noget i boligen
 • Zoneinddeling af hjemmet, som kan styres individuelt
 • Skalsikring af hjemmet, så alarmen kan være slået til om natten
 • Fast nat/dag-indstillinger, der nemt kan kobles til og fra
 • Kontrol via fjernbetjeninger eller apps på telefonen
 • Sammenkobling med røgalarm

Funktionerne og mulighederne er mange og det er en stor mundfuld at sætte sig ind i. Tag derfor os med på råd tidligt i processen – så guider og vejleder vi dig til det rette private alarmsystem.

AJAX alarm – vores anbefaling

Vi spørges tit, hvad vi anbefaler af alarmsystem til private. Men som det fremgår af ovenstående afsnit er det ikke sådan lige at komme med en bred anbefaling. Vi gør nemlig altid meget ud af at spørge ind til dig, din bolig og hverdagen i den, for at få et klart billede af ønsker og behov, før vi kommer med en anbefaling til et konkret alarmsystem.

Imidlertid er der ét alarmsystem, som kan tilpasses stort set alles behov, som vi oplever en enorm efterspørgsmål på og udelukkende har gode erfaringer med at montere og installere. Det er de populære AJAX alarmsystemer.

AJAX alarmsystem har vundet stort indpas i Danmark, både pga. det stilrene design, og for de mange – og yderst upåklagelige – funktioner.

Ved du ikke, hvor du skal starte din research efter et godt privat alarmsystem? Så er AJAX alarm et godt sted at starte.

Læs mere om AJAX alarmsystem her
AJAX alarmsystem for private
AJAX alarm i privat hus

Med os er du sikret en certificeret montering og installation

Vi står klar til at rådgive dig i, hvilket privat alarmsystem der kunne være det rette for dig. Vi tager os god tid til at høre alt om dig, så vi kan danne os det rigtige billede og dermed komme med den bedste anbefaling til dig.

Er du enig i vores anbefaling af alarmsystem, kan vi også hjælpe med at indkøbe, montere og installere det private alarmsystem for dig. Vi er certificeret montør af private alarmsystemer under den uvildige ordning, der trådte i kraft i 2006 i et samarbejde mellem politiet, SikkerhedsBranchen, TEKNIQ og Finansrådet. Mange forsikringsselskaber kræver, at et privat alarmsystem er installeret af en certificeret montør som os.

Vi sidder klar ved telefonen til en uforpligtende snak om dine ønsker og tanker omkring et nyt privat alarmsystem.

Kontakt os her