Kort og godt om projektet

Lokation

Basgangen
4000 Roskilde

Byggeperiode

2021-2022

Antal boliger

36 ungdomsboliger

Musicon udefra
I gang med installationer

Case om Musicon i Roskilde. Container Living skaber unikke boliger i præfabrikerede containermoduler, der skiller sig ud og sætter bæredygtighed højt.

De hylder det rustikke, rå og upolerede industrielle udtryk ved at skabe velfungerende boliger af høj kvalitet til en overkommelig økonomi. Container Livings container har desuden uden behov for dispensationer fra bygningsreglementet – uanset om det gælder permanent eller midlertidig bebyggelse.

Trekantens El Teknik har entreprisen på alt el til containerne til Musicon-projektet. Herunder har vi også stået for, ud over de 36 ungdomsboliger på 30 og 60 m² og el-arbejde hertil, el til erhvervslokaler, solceller, udendørs belysning mm.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180