strøm

Din elektriker i Kolding

Hvis du er på udkig efter en professionel og autoriseret elektriker i Kolding, er du landet på den helt rette side. Hos Trekantens El Teknik har vi nemlig hjemme i Trekantsområdet, og vi er derfor altid tæt på dig, der mangler hjælp med strømmen i Kolding.

Vi har lang erfaring med det meste inden for el, og vi kan derfor også hjælpe lige netop dig, når du skal have styr på de vigtige installationer i enten din bolig eller i virksomheden. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Dygtig elektriker i Kolding til alle opgaver i hjemmet

Elektricitet i dit hjem er grundlaget for mange af de ting, du foretager dig hver dag, og derfor skal der naturligvis være styr på alle de vigtige installationer. Du skal have et godt elnet, der kan levere strøm nok til, at dine apparater kan køre på samme tid, og du skal have stikkontakter nok til at servicere dig overalt i hjemmet.

Hvis du har problemer med strømmen i din bolig, kan det skabe store gener i det daglige, men det er noget, vi kan hjælpe dig med her hos Trekantens El Teknik. Vi kan renovere dine elinstallationer, så du får strøm nok til dine behov, og så boligen er dækket godt ind til fremtidige generationer.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med alle de andre el-opgaver, du står overfor i privaten. Som din elektriker i Kolding findes der ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe dig med, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til:

Vi kan også hjælpe med meget andet end det nævnte, og hvis du er i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.

Elektriker i Kolding

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Lad os være din elektriker i Kolding

Udover at betjene Kolding er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Trekantområdet og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Kolding er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180