Kort og godt om projektet

Lokation

Brændekildevej
5260 Odense S

Byggeperiode

2023

Paneler

4018 paneler – 8.655 m²

Invertere

12 stk. 100 kW invertere

Kapacitet

Ca. 1 MWh
4 invertere på række
Solceller og blå himmel

For Nordic Greens på Brændekildevej i Bellinge i 5250 Odense S har vi stået for montage og installation af næsten 1 MWh solcelleanlæg på deres helt nye fuldautomatisk salatfabrik, hvor 20 personer skal styre produktionen af 3000 ton salat.

Nordic Greens, som er Danmarks største tomatproducent, har opført fabrikken i 2023, en fabrik som er topmoderne og hvor produktionen er så avanceret, at salaten ikke bliver berørt af et menneske efter frøet er blevet sået.

Projektet omfatter 12 invertere, som er fordelt på tre forskellige lokationer. Med en hældning på 10% og en føringsvej på 90 meter, er der lagt grundlag for en effektiv solenergiproduktion. Hver inverter er forsynet med 40 kabler, hvilket resulterer i en total på 160 solcellekabler.

Inverterne er monteret på stativer, og med 4 invertere på hver lokation, bidrager det til en pålidelig og robust drift. Med 2.885 m² solcellepaneler pr. lokation og et samlet antal på 4018 paneler, giver det Nordic Green en betydelig solenergikapacitet.

Dette spændende projekt er udført i samarbejde med viasol. Vores teams har med vores kombinerede ekspertise, sikret en problemfri implementering og maksimal udnyttelse af solenergien. Nordic Greens har nu et imponerende solcelleanlæg, der vil bidrage til deres mål om bæredygtig energiproduktion og miljøbevidsthed.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør til jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180