Lad os hjælpe ved kabelfejl

Oplever du, at dine helt nye sikringer springer med det samme? Eller har du pludselig ingen strøm i den ene ende af boligen og kan ikke genetablere det? Så kan det være tegn på kabelfejl. Få hjælp til at udbedret fejlen i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Vi kan rykke ud med vores udstyr til opsporing af kabelfejl og hjælpe dig med at:

 • afklare, om der er tale om kabelfejl
 • lokalisere kabelfejlen
 • udbedre kabelfejlen
 • genetablere området, hvis nødvendigt

Kabelfejl og kabelsøgning kan både ske indenfor og udenfor og årsagerne hertil er mange. Fælles er dog, at kabelfejl bør udbedres hurtigst muligt. Både for at du kan komme videre så nemt og hurtigt som muligt, og for at det ikke har følgevirkninger og kan medvirke til andre fejl i boligen.

Oplever du kabelfejl? Kontakt os
Hjælp til kabelfejl
Ny elinstallation

Nye elinstallationer til nybyg

Når du står overfor at skulle bygge et nyt hus, er det ikke bare et hus. Vi ved, at det er en drøm for fremtiden du bygger. Et trygt hjem til dig og måske også din familie. Du bygger et sted, hvor hverdagen kan udfolde sig. Hvor venner og familie kan komme på besøg. Måske hvor børn kan vokse op. Hvor der kan skabes vidunderlige minder for livet.

Vi ved, at et nyt hus også rummer alt dette og det har vi i tankerne hele vejen igennem, når vi hjælper dig med de nye elinstallationer i drømmeboligen.

Når sådanne nye elinstallationer skal skabes, er der rigtig mange overvejelser, der skal gøres og mange regler, der skal følges. Faktisk kan du som privatperson desværre ikke komme ret langt i et nybygningsprojekt selv, da nye elinstallationer skal udføres af en autoriseret elinstallatør. Området er komplekst, men vi tager os god tid til at hjælpe dig, så du kan komme i mål med boligdrømmen – og føle dig i trygge og kompetente hænder undervejs.

Lad os hjælpe dig med:

 • den indledende sparring og de første overvejelser
 • grundig gennemgang af husets plantegning og jeres behov
 • oprettelse af el-plan for huset
 • rådgivning og vejledning ift. ekstra valg, der kan personliggøre drømmeboligen
Lokalisering af kabelfejl

Hurtig lokalisering af alle typer kabelfejl

Vi har indkøbt noget af det bedste udstyr på markedet for kabelsporing og kabelsøgning og er derfor i stand til hurtigt og effektivt at opspore kabelfejl – uanset om fejlen befinder sig indendørs i hhv. frie eller indmurede kabler, eller udendørs i nedgravede kabler.

Oftest ser vi, at kabelfejl sker udendørs, hvor kablet over en rum tid er blevet nedbrudt, og til sidst har taget direkte skade, af at være i jorden. Det sker som regel ved, at kablets isolering beskadiges i kontakten med jord og fugt. Et kabels normale levetid i jord er 30-50 år, men der kan være forskellige årsager til, at de ikke kan holde så længe.

Når vi ser kabelfejl i jorden er der oftest tale om:

 • En kortslutning mellem to ledere
 • Jordfejl – altså fejl mellem leder og jord
 • Åbent kredsløb pga. afbrydelse fra lederen

… eller en kombination af ovenstående. Få hjælp til at lokalisere dit problem i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Udbedring af kabelfejlen

Når kabelfejlen er lokaliseret, hjælper vi naturligvis også med at udbedre den. Det indebærer oftest en udgravning for at nå ned til kablet, hvor fejlen er. Heldigvis kan vores effektive udstyr hjælpe os med at finde stedet for kabelfejlen så præcist, at udgravningen kan begrænses betydeligt. Er der tale om en lille udgravning kan vi selv stå for det, men er der tale om en større kan enten du eller vi sende bud efter en entreprenør, der kan klare opgaven.

Når vi har blotlagt det stykke kabel, der indeholder kabelfejlen, udbedrer vi den på professionel vis. Hvordan det skal gøres, og omfanget heraf, vil naturligvis afhænge af, hvad kabelfejlen indebærer, men det vil typisk være tilstrækkeligt med en reparation af kablet. I enkelte tilfælde er en komplet udskiftning af kablet imidlertid nødvendig.

Genetablering efter kabelfejl

Uanset om det har været nødvendigt at grave i jorden for at finde kabelfejlen, eller måske slå hul i en væg ved indmurerede kabler, kan vi naturligvis hjælpe med at sørge for en ordentlig genetablering af området, så du ikke står efterladt med rodet fra udbedringen. Vi kan kontakte vores faste brolægger, anlægsgartner, entreprenør, eller hvem der måtte være brug for til genetableringen. Alt dette aftaler vi dog nærmre med dig.

Du kan trygt stole på, at vi sørger for alt, når du ringer til os med en mulig kabelfejl. Fra afklaringen og lokaliseringen til udbedringen og genetableringen. Du behøver kun tage kontakt til os, så håndterer vi alting for dig og hjælper dig godt og hurtigt videre. Få styr på kabelfejlen hurtigt på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Score 4.4

Mistænker du, at du har en kabelfejl?

Så tvivl ikke med at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig godt videre. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk  Mistænker du, at du har en kabelfejl?

  Så tvivl ikke med at kontakte os hurtigt muligt, så vi kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.