Kort og godt om projektet

Lokation

Torvegade

7160 Tørring

Bygherre Tørring Auto A/S
Periode 2023

 

Luftfoto af Kvalitetsbiler
Solceller på taget

Energioptimering af flere bygninger

Tørring Auto A/S havde et ønske om at energioptimere deres bygninger, projektet har omfattet solceller og ladestandere, og varmepumper i samarbejde med Hovmand VVS Teknik. 

Projektet indeholder tre solcelleanlæg på henholdsvis 20 kW, 36 kW og 60 kW med tilhørende leveering og montering af nye forsyninger og hovedtavler til de nye installationer.

 

Ligeledes er der etableret ladestandere i grupper af 2×4 dobbelte ladere og 5 dobbelt ladere på deres adresser.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder.

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe jer med jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180