Kort og godt om projektet

Lokation

Karl Bjarnhofs Vej
7120 Vejle Øst

Byggeperiode

2021

Detaljer
Modelfoto af Kjærhusene

36 udlejningsboliger på Karl Bjarnhofs Vej i Vejle Øst, opført som 3 stk. 3-plans punkthuse.

Boligenhederne er opført som følgende; 9 stk. aá 80 m², 9 stk. á 55 m², 9 stk. á 67 m², 9 stk. á 67 m² og trappetårn (9 etager) på 31 m² med et samlet boligareal på ca. 2700 m². Alle boliger har også et tilhørende skur på 5 m².

Grunden har tidligere huset ældre erhvervsejendomme og er beliggende i den nordøstlige del af Vejle, tæt på E45 motorvej.

I udformningen af de enkelte boliger er der lagt vægt på at skabe boliger med optimale lysforhold. Boliger, der skaber nogle venlige, attraktive, fysiske rammer om hverdagen. Desuden er det højt prioriteret, at samtlige rum er velproportionerede og multianvendelige for at sikre fremtidige indretningsbehov fra kommende beboere. Det er således tanken, at boligerne skal henvende sig til et bredt publikum – ældre såvel som yngre generationer.

Det særlige ved dette byggeri er, at facaden er opført i sandwichelementer, som er støbt i en matrice af et special design.

Trekantens El Teknik ApS har udført alt el i forbindelse med opførelse af de 36 boliger, herunder:

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi være jeres el-installatør til jeres projekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør til jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180