Kort og godt om projektet

Lokation

Folkeparken
8300 Odder

Byggeperiode

2022-2024

Areal

7.500 m²

Plantegning af Folkeparken i Odder
Luftfoto af Folkeparken i Odder

Gennem en konkurrence, foretaget af Odder Kommune, gik BOGL ApS med vinderforslaget tilbage i 2020 i samarbejde med WSP Danmark om udformningen af Folkeparken i Odder. Projektet udføres over 3 etaper.

Entreprenørfirmaet OKNygaard har vundet licitationen, og udfører anlægsarbejdet, hvor vi som underleverandør er med på projektet med henblik på diverse el-installationer til den nye folkepark i midtbyen i Odder. Første spadestik blev taget i 2022, torsdag d. 18. august.

Vores del i projektet omfatter bl.a.:

 • Demontering af eksisterende elementer
 • Nye el-forsyninger og installationer
 • Føringsveje og gennemføringer
 • Terrænbelysning
 • Ombygning af tavler
 • Belysning, ude – Armaturer og master

 

Projektet fokuserer på skabelsen af en grøn bypark, der forener byrum, biodiversitet og bæredygtighed. Ved at udnytte Odder Å som kerneelement stræbes der efter at integrere parkområdet med byens omgivelser og skabe en sammenhængende grøn oase.

Visionen involverer oprettelsen af en parkpromenade, der strækker sig gennem byen og parken, med træer, belægning og bænke, der inviterer til samhørighed. Åen bliver inkorporeret i parken ved hjælp af små broer og frodig beplantning.

Rådhusmøllen vil rumme et fællesrum, et udendørs køkken og et naturlaboratorium, og det kan bruges til læring, picnic og sociale aktiviteter.

Folkeparkens vestlige område vil være en traditionel park med åbne rum, mens den østlige del vil fokusere på vild natur og bæredygtighed med variabelt terræn og naturlig beplantning. Parken vil også tjene som en klimatilpasningsforanstaltning, der kan håndtere regnvand gennem regnbede og oversvømmelsesområder.

Fremadrettet vil Odder Folkepark være hjertet af byen og et samlingspunkt for lokalbefolkningen og besøgende, der søger nysgerrighed, læring og aktivitet.

Vi takker for en meget spændende opgave og en stor tak til vores samarbejde med OKNygaard.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi være jeres el-installatør til jeres projekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør til jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180