Kort og godt om projektet

Lokation

Hørvænget
Vonsild, 6000 Kolding

Byggeperiode

2022-2023

Antal boliger

40 boliger

 

 

Indendørs stikkontakter
Hus udefra på Hørvænget, Vonsild

Samarbejde med Milton Huse

På Hørvænget i Vonsild, Kolding, er der af Milton Huse A/S opført 40 nye boliger.

Trekantens El Teknik har entreprisen på el til boligerne, hvilket betyder, at vi har haft fornøjelsen af at stå for al installation både indvendig og udvendig. Det omfatter bl.a.:

Vi takker for en spændende opgave og ser tilbage på et godt og frugtbart  samarbejde med Milton Huse A/S.

Se flere billeder af projektet på Hørvænget

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180