Kort og godt om projektet

Lokation

Vejlevej,

8722 Hedensted

Bygherre Vejlevej 15-1 ApS
Antal boliger Ca. 140
Byggeperiode 2022-2027
Se mere https://lykkehaab.dk/ 🔗

 

Arbejde på Lykkehåb
Opstart af Lykkehåb

56 seniorboliger er starten

Projektet omfatter et større boligområde ved Vejlevej i Hedensted. Lokalplanområdet udgør et areal på ca. 82.000 m2 med hovedformålet opførelse af boliger. Alt i alt er det planlagt at der skal være ca. 140 boliger i form af tæt-lav bebyggelse og/eller etageboliger med tilhørende fællesområder og fællesfaciliteter, herunder vejarealer.

 

Første etape af byggeriet påbegyndes med 56 seniorboliger på Vejlevej 15 i Hedensted. Området skal efter planen indeholde en række fællesfaciliteter,  som alt sammen bygges op omkring det gode seniorliv.


Første del af seniorbofællesskabet Lykkehåb i Hedensted forventes at stå klar i begyndelsen af 2024. Boligerne bygges i to og tre etagers højde, hvor der af hensyn til aldersgruppen vil være elevatoradgang til alle lejlighederne. Der skal også bygges en fællesarealer i form af fælleshuse og orangeri til petanquebaner og rummelige terrasser.

Hele bofællesskabet forventes færdigbygget i løbet af 2026 eller 2027.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe jer?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180