Kort og godt om projektet

Lokation

Spinderigade

7100 Vejle

Byggeperiode

2021-2022

Spinderihallerne fra luften
Første container sættes på plads

Midlertidigt erhvervsbyggeri ved Spinderihallerne i Vejle, hvor der er opsat 20 containere til kontor og erhverv. Lejemålene spænder fra 15, 30 til 60 m². Enkelte kontorer er på over 120 m².

Projektet er et flytbart koncept med hensigt på midlertidig anvendelse i en 7-årig periode. Containerne kan med lethed flyttes efter periodens udløb, helt uden at efterlade spor.

Containerne vil herefter kunne bruges andre steder og dette styrker konceptet om bæredygtighed.

Trekantens El Teknik har varetaget forsyninger til alle container, samt udligning af container samt stålrammer. Forsyning mellem containerne for alt fælles installationer herunder al udendørsbelysning.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180