Din troværdige elektriker i Fredericia

Hos Trekantens El Teknik er vi din elektriker i Fredericia, når du har brug for hjælp med strømmen. Vi hjælper dig med alle de udfordringer, du løber ind i ved din virksomhed eller i din bolig, når der skal bygges nyt, renoveres, installeres solceller eller noget helt andet.

Vi kan klare det meste, og vi er altid tæt på dig, der bord i Fredericia eller omegn. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du mangler en dygtig autoriseret elektriker tæt på dig.

 

Vi hjælper din virksomhed med store og små opgaver

I virksomheden er strøm og gode installationer livsvigtigt for det daglige arbejde, og det kan derfor altid betale sig at have kontakt til en autoriseret elektriker tæt på dig. Med virksomhed i Fredericia eller omegn er Trekantens El Teknik altid kun et opkald væk, når du mangler hjælp som erhvervskunde.

 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

 • At installere alarmer og overvågning på virksomhedens arealer.
 • At installere flot og praktisk belysning, der viser dit domicil frem og hjælper til, at arbejdet kan udføres i mørke omgivelser.
 • At energioptimere din virksomhed til gavn for elregningen.
 • At installere ladestandere på din parkeringsplads.

 

Elektriker Fredericia

Vi kan også hjælpe dig med mange andre ting, når du mangler en elektriker i Fredericia. Det kan eksempelvis være til installationer i produktionen, som skal være 100 % i orden for at minimere risikoen for ophold i produktionen.

Derudover er vi også din elektriker i Fredericia, når alle dine installationer trænger til service. Vi sender en dygtig elektriker ud i tide, så alle dine installationer holdes ved lige, og så du undgår at løbe ind i problemer. Og skulle problemer alligevel opstå? Så kan du altid ringe til vores vagttelefon, som er klar til at sende en elektriker ud døgnet rundt alle dage i året.

Din pålidelige elektriker i Fredericia

Ligesom i virksomheden er strøm i boligen helt afgørende for en velfungerende dagligdag. Der skal naturligvis lys til for at holde mørket på afstand i den kolde tid, men strømmen er også vigtig for mange andre af de ting, du bruger hver dag.

Derfor trænger dine gamle elinstallationer måske til en renovering, så de vil møde moderne standarder og de krav, du stiller? Hos Trekantens El Teknik kan vi renovere dine gamle installationer, hvis de er ustabile eller bare ikke lever op til dine krav.

Vi kan også lave helt nye installationer, hvis du er ved at renovere boligen eller bygge nyt og mangler lampeudtag, stikkontakter og så videre i de nye rum.

 

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med meget andet som eksempelvis:

Og meget andet!

 

Ring i dag og hør mere

Hvis du mangler en elektriker i Fredericia til erhverv eller din private bolig, kan du kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe med gode råd til dit projekt, og så er vi selvfølgelig også klar til at levere en autoriseret elektriker, så snart du mangler det.

elektriker

Elektriker i Fredericia og omegn

Udover at betjene Fredericia er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Juelsminde, Odder, Skanderborg og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Fredericia er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker i trekantsområdet, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med dig med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180