Din erfarne elektriker i Vejle

Der skal strøm til for at holde den moderne verden kørende, og derfor er det vigtigere end nogensinde før at kende en dygtig elektriker tæt på dig. Hos Trekantens El Teknik er vi altid tæt på dig, der bor i Vejle, og vi kan derfor sende en elektriker forbi med kort varsel, når du mangler hjælp i din private bolig eller i virksomheden.

 

Vi har kort ventetid på langt de fleste opgaver, og vi er derfor altid lige rundt om hjørnet, når du skal bruge en dygtig autoriseret elektriker til det ene eller det andet. Og mangler du hjælp helt akut? Så kan du også altid ringe til vores vagttelefon, som er åben alle timer i døgnet alle årets dage.

 

Faglig stolthed og lang erfaring

Hvis du er på udkig efter en elektriker i Vejle med lang erfaring og stor faglig stolthed, er du kommet til det hele rette sted. Hos Trekantens El Teknik gør vi en dyd ud af det gode håndværk, og vi bestræber os på at udvise ordenlighed og professionalisme i alt, vi laver.

 

Vi har været i branchen i mange år, hvilket betyder, at vi har prøvet det meste. Derfor kan vi hjælpe dig med både stort og småt, mens vores erfaring er din garanti for, at du får udført et stykke arbejde i høj kvalitet.

 

Vi udfører en streng egenkontrol af vores arbejde, og vi har store krav til både de store komplicerede opgaver og de helt små og mere simple af slagsen. Vi er desuden medlem af både Byggeriets Kvalitetskontrol og af TEKNIQ, hvilket både er et klap på skulderen og en forsikring for dig som kunde om, at vi og du er dækket, hvis der mod forventninger skulle opstå problemer med vores installationer, efter vi har forladt arbejdet.

 

Hos os betyder faglig stolthed også, at vi gør en dyd ud af at levere et højt serviceniveau. Vi går i tæt dialog med dig fra start til slut, og vi står klar til at give gode råd i forbindelse med starten på netop dit projekt, så du kan træffe alle de rette beslutninger.

Elektriker Vejle

Din elinstallatør i vejle til private og erhverv

Hos Trekantens El Teknik kan hjælpe dig både som privatkunde og erhvervskunde. Det kan bl.a. være i forbindelse med renovering eller nybyggeri, hvor vi kan renovere eksisterende installationer, udvide de gamle og lave helt nye, så du kan få strøm og lys på alle de steder, du ønsker det.

 

Vi kan også hjælpe med mange andre ting som eksempelvis alarmer og overvågning, energioptimering, solceller, ladestander til elbiler og meget, meget andet.

 

Kontakt os i dag

Hvis du mangler en elektriker i vejle til det ene eller det andet, er vi hos Trekantens El Teknik altid kun et opkald væk. Vi er tæt på dig, der mangler hjælp i Vejle og omegn, og vi rykker hurtigt ud til alle typer af opgaver.

 

Du kan ringe til os med det samme – så tager vi en uforpligtende samtale om dine opgaver.

Elektriker Vejle

Lad os være din elektriker i Vejle

Udover at betjene Vejle og  er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Skanderborg og hele trekantsområdet. Som din pålidelige elektriker i Vejle er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180