stikkontakt

Din erfarne elektriker i Vejle

Der skal strøm til for at holde den moderne verden kørende, og derfor er det vigtigere end nogensinde før at kende en dygtig elektriker tæt på dig. Hos Trekantens El Teknik er vi altid tæt på dig, der bor i Vejle, og vi kan derfor sende en elektriker forbi med kort varsel, når du mangler hjælp i din private bolig eller i virksomheden. Som din autoriseret elektriker i Vejle står vi klar til at hjælpe med enhver opgave der skulle opstå.

 

Vi har kort ventetid på langt de fleste opgaver, og vi er derfor altid lige rundt om hjørnet, når du skal bruge en dygtig autoriseret elektriker til det ene eller det andet. Og mangler du hjælp helt akut? Så kan du også altid ringe til vores vagttelefon på  📞 88 44 81 80, som er åben alle timer i døgnet alle årets dage.

 

Læs alle vores gode anmeldelser på Trustpilot. Hos os går service og kvalitet hånd i hånd!

 

Elektriker i Vejle
Elektriker Vejle

Din elinstallatør i Vejle til private og erhverv

Hos Trekantens El Teknik kan hjælpe dig både som privatkunde og erhvervskunde. Det kan bl.a. være i forbindelse med renovering eller nybyggeri, hvor vi kan renovere eksisterende installationer, udvide de gamle og lave helt nye, så du kan få strøm og lys på alle de steder, du ønsker det.

 

Vi kan også hjælpe med mange andre ting som eksempelvis alarmer og overvågning, energioptimering, solceller, ladestander til elbiler og meget, meget andet.

 

Kontakt os i dag

Hvis du mangler el service i Vejle til det ene eller det andet, er vi hos Trekantens El Teknik altid kun et opkald væk. Vi er tæt på dig, der mangler hjælp i Vejle og omegn, og vi rykker hurtigt ud til alle typer af opgaver.

 

Du kan ringe til os med det samme – så tager vi en uforpligtende samtale om dine opgaver.

Elektriker i Vejle med gode anmeldelser

 

Vi er stolte af vores fremragende anmeldelser!

Vi har nemlig arbejdet hårdt for dem. Vi går op i vores arbejde og kundetilfredshed. Kundeservice og håndværk er essentielt for os, intet mindre end det bedste kan gøre det.

Vi udarbejder mange forskellige elektriker opgaver, med lokale afdelinger, blandt andet i Vejle.

Med en stor medarbejderstab og hurtige responstider, så kan du hurtigt få hjælp til lige netop din opgave.

elektriker i Vejle

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Selvfølgelig kan vi det! Vi har opsat mange ladestandere i Vejle og omegn. Se vores side omkring ladestander til elbil

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek i dag i Vejle og omegn!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt i Vejle kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service.Vi har hovedkvarter i Vejle og det gør at vi kan rykke ud øjeblikkeligt.

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Lad os være din elektriker i Vejle

Udover at betjene Vejle og  er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Skanderborg og hele trekantsområdet. Som din pålidelige elektriker i Vejle er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180