Vi udfører kabelsøgning

Vi udfører kabelsporing og kabelsøgning i jorden efter kabelfejl eller kabelbrud for virksomheder.

Som virksomhed kan det være dyrt at rende ind i kabelfejl. De medfører nemlig ofte en række driftgener af den ene eller anden art. Sidder du i en produktionsvirksomhed, vil en kabelfejl have direkte indvirkning på alle forbundne anlæg, maskiner og installationer og ofte lede til direkte produktionsstop, hvilket meget hurtigt kan blive meget dyrt. Der kan også være tale om computere og internetforbindelser, der påvirkes af kabelfejlen og gør medarbejderne på et kontor ude af stand til at udføre deres arbejde. Få fundet fejlen hos jer i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Uanset hvordan en kabelfejl rammer din virksomhed kan vi næsten garantere, at udgiften ved at udbedre fejlen er mindre end udgiften ved at ignorere det.

Derfor handler det om at lokalisere og udbedre en kabelfejl så hurtigt som muligt. Det kan vi hjælpe med vha. en professionel kabelsøgning i jorden.

Vi rykker ud til jeres virksomhed og:

 • bekræfter, at der er tale om en kabelfejl
 • lokaliserer fejlen vha. kabelsøgning i jorden
 • udbedrer fejlen på kablet
 • kan hjælpe med at genetablere området (eller kontakte nogle, der kan)
Kontakt os
Fejlsøgning og lokation af skjulte kabler

Din professionelle partner til kabelsøgning

Når uheldet er ude, handler det om at kontakte en professionel virksomhed, der kan hjælpe dig godt og hurtigt videre. Vi har mange års erfaring og kompetencer inden for netop kabelsøgning i jord og har som sagt præcis det udstyr, der skal til, for at gøre processen med kabelsøgningen så hurtig og effektiv som muligt.

Står du med fejl på et kabel, eller er du i tvivl, men mistænker en kabelfejl? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi rådgiver dig og rykker hurtigt ud, så virksomheden kan komme godt og hurtigt videre.

Finde i kabel i jord

Effektiv lokalisering med kabelsøgning i jorden

Vi er i besiddelse af noget af det mest effektive udstyr på markedet for kabelsøgning, hvilket kan komme din virksomhed til gavn. Når du ringer til os, rykker vi ud så hurtigt som overhovedet muligt og kan hurtigt hjælpe dig med at afklare, om der er tale om en kabelfejl. Er det tilfældet, er næste skridt af lokalisere fejlen. Den kan både befinde sig i fritliggende kabler, i indmurede kabler og i nedgravede kabler.

Befinder fejlen sig inden for virksomhedens vægge er den normalt relativt hurtig at lokalisere og udbedre. Er der tale om en fejl i de nedgravede kabler, hvilket oftest er tilfældet, da isoleringen omkring disse kan påvirkes over tid af kontakten med fugtig jord, er lokaliseringen mere omfattende.

Du tænker måske, at det må være noget nær umuligt at finde en sikkert lille fejl i nedgravede kabler, der ikke kan ses? Ikke med det rette udstyr. Vi kan udføre en kabelsøgning i jorden, der hurtigt og effektivt kan lokalisere stedet, hvor der er problemer med kablet.

Kort fortalt fungerer en kabelsøgning i jorden således, at vi følger kablerne rundt på overfladen ved at ”lytte” til kablerne med vores udstyr. Når vi står ovenover fejlen, vil udstyret påpege det, så vi ved meget præcist, hvor fejlen befinder sig.

Vores kabelsøgning i jorden leder oftest til en så præcis udpegning af det korrekte sted, at kun et meget lille hul i jorden er nødvendig for at kunne blotlægge kablet med fejl og udbedre det.

Jesper og Stig i rund format

Skal du have hjælp til kabelsøgning i jorden?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88448180 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du have hjælp til kabelsøgning i jorden?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88448180 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180