strøm

Din autoriseret elektriker i Brande

Er du på udkig efter en professionel og autoriseret elektriker i Brande nær Give? Hos Trekantens El Teknik er vi din lokale elektriker i Trekantområdet, altid tæt på dig, når du har brug for hjælp med strømmen i Brande.

Vi har stor erfaring med el-arbejde og kan hjælpe med at sikre, at dine elinstallationer i både bolig og virksomhed er i top. El i hjemmet er grundlaget for mange daglige aktiviteter, og det er vigtigt at have et pålideligt elnet og tilstrækkelige stikkontakter. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Pålidelig elektriker til alle el-opgaver

Oplever du problemer med strømmen i din bolig? Hos Trekantens El Teknik er vi klar til at hjælpe dig med at løse dine el-udfordringer og skabe en mere stabil hverdag. Vi tilbyder renovering af elinstallationer, så du får tilstrækkelig strøm til dine behov og sikrer din bolig for fremtidige generationer.

 

Vores el-services i Brande og Give

Vi tilbyder omfattende el-services til private hjem i Brande og Give. Uanset hvilken el-opgave du står overfor, kan vores erfarne elektrikere hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte os for hjælp til:

Vi kan også assistere med mange andre el-relaterede opgaver. Hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale. Hos Trekantens El Teknik er vi dedikerede til at levere pålidelige og effektive løsninger til dine el-behov.

Lokal elektriker i Brande

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Din elektriker i Brande og omegn

Hos Trekantens El Teknik er vi din trofaste elektriker i Brande, Give og nærliggende områder. Vores dygtige og kompetente team står altid klar til at imødekomme dine behov inden for el-arbejde.

Kontakt os

Har du brug for en pålidelig elektriker med høj serviceniveau? Tag endelig kontakt til os. Vores team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld blot vores kontaktformular her på siden og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180