Hvad kan vi hjælpe med?

Elektriker til private

Din helt private specialist – uanset om du er erfaren boligejer, huskøber eller måske om- eller nybygger, har du nogle helt personlige krav og ønsker til din bolig. Mulighederne er mange. Lad os som elektriker give dig råd og hjælp med på vejen, så du kan få skabt et hjem, der fungerer optimalt for dig og din familie.​ Vælg os til el-installationerne i dit hjem ved f.eks. fejlsøgning, fejlfinding, vedligeholdelse af belysning og lysstyring, eltavler, tele- og/eller datainstallationer, energioptimering, alarmer eller andet.

Vi har flere afdelinger i landet og laver el for private i blandt andet Vejle, Horsens, Fredericia, Give, Kolding, Odder, Billund, Middelfart, Hedensted, Tørring, Skanderborg, Jelling, Ringsted og Århus. Der er mange gode grunde til at vælge en lokal elektriker. Kontakt os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Vores priser er konkurrencedygtige og transparente. Vi tager ikke ekstra gebyr og tillæg for brug af værktøj, kvalitetssikring mv. Se vores prisliste her.

 

Huskøb, om- eller nybyg

Krav og ønsker til et moderne hjem skifter hele tiden. Ved huskøb og måske specielt ved om- eller nybyg er det vigtigt at fremtidssikre sine drømme om et komfortabelt, funktionelt og energivenligt hjem. Der findes uanede muligheder for at lave en ’intelligent’ bolig. De spænder fra de helt små og simple løsninger til store, forkromede totalløsninger. Kontakt os så vi kan finde frem til lige netop dine behov – og sammen få dem opfyldt. ​

 

Almindeligt vedligeholdelse/installation

Ryger strømmen, trænger du til et tjek af de bestående installationer, eller måske helt nye af slagsen, så er vi på pletten med en af vores mange servicevogne.

Vi hjælper gerne med det hele – ingen opgave er for lille.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave
Elektriker til private

Hurtig elektriker uden for meget ventetid

Hos os kan du forvente hurtig proces. Vi har nemlig mange dygtige elektrikere ansat og bestræber os på altid at have mandskab, der står klar til at udføre selv de mindste opgaver hurtigt.

Vi står naturligvis også på spring uden for almindelig arbejdstid, i weekender og på helligdage, hvis du skulle få brug for en døgnvagt elektriker. Kan du vente til at det er hverdag, kan du altid få fat i os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Læs mere om vores døgnvagt her

Fejlsøgning på solcelleanlæg

Vi oplever meget stor efterspørgsel på fejlsøgning og reparation af solcelleanlæg. Eftersom vi også installerer solcelleanlæg som en del af energioptimering af el, er vi naturligvis også eksperter i at hjælpe, hvis solcelleanlægget mod forventning ikke virker, eller går i stykker.

Ofte vil en fejl ske i forbindelse med uvejr og lynnedslag, men det kan også ske ud af det blå. Vi kan hjælpe dig med at lokalisere fejl på alle typer og størrelser af solcelleanlæg – og ofte kan vi også klare reparationen direkte på stedet, allerede ved første besøg.

Har du et defekt solcelleanlæg, eller ønsker du blot et servicetjek af solcelleanlægget? Så tøv ikke med at kontakte os.

Læs om solcelleservice

Ladestander

Belysning

Alarm og overvågning

Renovering

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Jesper og Stig i rund format

Skal du bruge en elektriker?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du bruge en elektriker?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk.   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180