Vi er din troværdige elektriker i Middelfart

Hos Trekantens El Teknik har vi hjemme i Trekantsområdet, og vi er derfor altid tæt på dig, der mangler en elektriker i Middelfart. Vi kan hjælpe dig med det meste, når du mangler strøm til det ene eller det andet, ligesom vi også altid står klar til at hjælpe dig, når du har eksisterende installationer, der mangler service.

 

Vi har lang erfaring fra branchen, hvilket er din garanti som kunde for, at vi ved, hvad vi laver. Vi elsker vores arbejde, og vi har en høj faglig stolthed, der betyder, at vi leverer kvalitet over hele linjen, når vi hjælper dig i din bolig eller din virksomhed.

 

Vi vægter ordenlighed og god service, hvilket også betyder, at vi altid bestræber os på at hjælpe dig så godt som muligt, når det kommer til rådgivning i forbindelse med et projekt, så vi sammen kan komme frem til den bedste løsning for netop dig.

Din elinstallatør i Middelfart til renovering og meget andet

Strøm er grundlaget for de fleste af de ting, vi foretager os hver dag, og det kan derfor altid betale sig at kende til en god elektriker i Middelfart, når du som boligejer vil renovere, bygge nyt eller bare opgradere et par ting i boligen.

 

Hos Trekantens El Teknik kan vi hjælpe dig med alle de ting, der kræver strøm i boligen. Vi kan installere nye ledninger, lampeudtag og så videre, nå du mangler lys og stikkontakter i forbindelse med en renovering, vi kan montere din vaskemaskine, vi kan montere dine nye solceller, og vi kan hjælpe dig med mange, mange andre ting.

 

Vi kan også renovere dine eksisterende installationer, hvis du har en gammel bolig med eksempelvis gamle stofledninger, mens vi også kan hjælpe dig med at få varme i boligen, når du skal have installeret en ny varmepumpe.

 

Vi kan med andre ord hjælpe dig med det hele, og du skal derfor aldrig holde dig tilbage med at give os et kald, når du mangler en god autoriseret elektriker i Middelfart.

elektriker Middelfart

Vi hjælper din virksomhed med alarmer, produktion og andet el-arbejde

Ligesom i hjemmet er strøm helt afgørende i enhver virksomhed. Der skal naturligvis nogle pålidelige installationer til for at sikre, at lys, internet, computere og alt andet med strøm fungerer på kontoret, mens strøm også er grundlaget for mange andre ting i din virksomhed.

 

Hos Trekantens El Teknik kan vi hjælpe dig med alle de vigtige installationer i din virksomhed, ligesom vi også hjælper dig med både service og akut vagt med alle de installationer, du allerede har.

 

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler en dygtig autoriseret elektriker i Middelfart til små eller store opgaver i privaten eller i virksomheden, står vi hos Trekantens El Teknik altid klar til at hjælpe. Vi er kun en kort køretur væk fra dig i Middelfart, og vi kan hjælpe dig med alle de udfordringer, du støder ind i i det daglige.

 

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk – så tager vi en uforpligtende samtale

Elektriker middelfart

Lad os være din elektriker i Middelfart

Udover at betjene Middelfart er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Kolding, Horsens, trekantsområdet og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Middelfart er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180