stikkontakt ikon

Din lokale elektriker i Egtved

Hos Trekantens El Teknik er vi din fortrukne elektriker i Egtved, når du har brug for hjælp med dine el-installationer. Vi hjælper dig med alle de udfordringer, du kan møde ift. el-installationerne i din bolig eller bygning, Vi kan blandt andet hjælpe dig, når der skal bygges nyt, renoveres, installeres ladestander, solceller eller lignende.

Vi kan håndtere langt de fleste el-relaterede problematikker med effektive og holdbare løsninger for dig, der bor i eller tæt på Egtved. Kontakt os endelig, hvis du står og mangler en autoriseret og dygtig elektriker i Egtved og omegn.

 

Store og små opgaver for din virksomhed

I virksomheden er strøm, el og gode elinstallationer afgørende for det daglige arbejde og drift, og det kan derfor altid betale sig at have kontakt til en autoriseret elektriker tæt på dig. Som virksomhed i Egtved eller omegn er Trekantens El Teknik altid kun et opkald væk, når du mangler hjælp og problemløsning som erhvervskunde.

Tag kontakt til os på 📞 88 44 81 80 eller gør brug af vores kontaktformular – vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Elektriker Egtved

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Elektriker i Egtved og omegn

Udover at servicere Egtved er vi stolte af at kunne hjælpe både private og erhvervskunder i områder som Vejle, Fredericia og andre nærliggende områder. Som din pålidelige og professionelle elektriker i Egtved er vores team af kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med alle dine el-relaterede behov.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en professionel elektriker i trekantområdet, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige og imødekommende team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig, så vi sammen kan løse dit problem. Ring til os på 📞 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med dig med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180