Kort og godt om projektet

Lokation

Engvangen
5601 Ringe

Byggeperiode

2019

Antal boliger

20 lejeboliger

Boligtype

Tvillingehuse

Luftfoto af Engvangen
Køkken

Case om Engvangen i Ringe som omfattede 20 moderne lejeboliger i naturskønne omgivelser ved Ringe, som er beliggende på Midtfyn med ca. 5500 indbyggere.

Engvangen-projektet bestod af tre- og fire værelses dobbelthuse på 95 m2 i ét enkelt plan med egen terrasse.

Trekantens El Teknik har stået for alle el-installationer i forbindelse med opførelsen af lejeboligerne, såvel ude som inde. 

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør til jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180