stikkontakt ikon

Din elektriker i Skanderborg

Hvis du er på udkig efter en erfaren og kompetent elektriker i Odder er du kommet til det helt rette sted. Trekantens El Teknik tilbyder en lang række services til dig der har brug for hjælp i hjemmet eller på arbejdspladsen. Vi har lang erfaring med det meste inden for el, og vi kan derfor også hjælpe lige netop dig, når du skal have styr på de vigtige installationer.

Ring til os på 📞 88 44 81 80 og få et uforpligtende tilbud på din opgave i dag.

 

Erfaring og autorisation

Vi har mange års erfaring som elektrikere i Skanderborg, og vores hold består af autoriserede fagfolk. Dette betyder, at du kan stole på vores ekspertise og viden inden for elektriske installationer og reperationer. Vi er forpligtet til at overholde de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Vælger du os som din fortrukne elektriker i Skanderborg og omegn, garanterer vi høj service, godt håndværk og venlig samt dygtige personale.

Arbejde på eltavle

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Lad os være din elektriker i Skanderborg

Udover at betjene Vejle og er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som  Horsens, Odder, Århus og hele trekantsområdet. Som din pålidelige elektriker i Skanderborg er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.