Gruppetavlemontering

Gruppetavlen er på mange måder hjertet i dit hjem. Det er her, alle de elektriske kredsløb mødes, og det er her, du kommer for at skifte en sikring, når det bliver nødvendigt. Derfor er det også vigtigt, at din gruppetavle fungerer uden problemer, men det er ikke garanteret, hvis din tavle har mange år på bagen.

 

En gammel gruppetavle kan betyde en utilstrækkelig strømforsyning, eller det kan betyde, at dine sikrer springer i utide. Hvis det er noget, du oplever, kan det være en god idé at installere en ny gruppetavle.

 

Hvis det er noget, du gør og drømmer om, eller hvis du mangler en tavle til et nybyggeri, kan vi her hos Trekantens El Teknik stå for din færdigmonteret gruppetavle. Tag fat i os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

 

Montering af transientbeskyttelse i gruppetavle

Der er kommet nye krav om, at der skal være transientbeskyttelse i alle nye boliger, men det kan også være en rigtig god idé at få monteret transientbeskyttelse for alle andre, der ikke er underlagt kravene.

 

Transientbeskyttelse er kort sagt en beskyttelse af din bolig og af alle de forskellige genstande, du har i din bolig, som er forbundet til en stikkontakt. Disse genstande er udsatte, fordi der kan opstå transiente overspændinger på el-nettet. Disse er kraftige stigninger i spænding, som kun varer ganske kort, men som ikke desto mindre har potentiale til at beskadige eksempelvis din computer eller dit fjernsyn.

 

Disse spændinger opstår som regel i forbindelse med et lynnedslag, og de kan potentielt sætte alle dine elektriske apparater ud af spillet, mens det også kan være farligt for dig, der opholder dig i nærheden. Netop derfor er montering af transientbeskyttelse i en færdigmonteret gruppetavle vigtig i nye såvel som i ældre huse.

Kontakt os
El-tavle

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du vil have en færdigmonteret gruppetavle i din bolig eller din virksomhed, kan du tage kontakt til Trekantens El Teknik i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, og når du er klar til at bestille en autoriseret elektriker, får du opgaven klaret i løbet af få dage.

Vi har lang erfaring med elektriske installationer

Hos Trekantens El Teknik har vi lang erfaring med alt, der har med elektriske installationer at gøre. Vi kan klare stort set alle de opgaver, du har i din bolig og din virksomhed, og vi kan derfor både klare en færdigmonteret gruppetavle og montering af transientbeskyttelse i gruppetavle. Det kan vi gøre i forbindelse af en større renovering af dine elektriske installationer, ligesom vi også kan klare alt det elektriske i forbindelse med nybyggeri.

 

Lige meget hvad vi laver, udfører vi arbejdet med stor fokus på kvalitet. Vi vægter det gode håndværk, og gennem vores faglige stolthed sørger vi for at aflevere en opgave, der er i orden i alle de små detaljer.

 

Det betyder også, at vi går i tæt dialog med dig under hele projektet. Vi tager de indledende drøftelser, så du kan få svar på dine spørgsmål, og så vi i fælleskab kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Score 4.4