Erfaren elektriker i Ringsted

I den moderne verden er strøm afgørende for en gnidningsfri drift, og det gør det vigtigt som aldrig før at have kendskab til en kompetent elektriker i nærheden. Hos Trekantens El Teknik er vi altid inden for rækkevidde, hvis du bor i Ringsted eller omegn, da vi har en afdeling i Ringsted på Rugvænget 6. Vi kan derfor sende en dygtig elektriker hurtigt ud, når du har behov for hjælp til elektriske udfordringer i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi prioriterer kort ventetid på de fleste opgaver, hvilket betyder, at vi altid er i nærheden, når du har brug for en autoriseret elektriker til diverse projekter. Haster det? Du kan også altid kontakte vores akuttelefon, der er åben døgnet rundt, hele året. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Faglig stolthed og omfattende erfaring

Hvis du søger en erfaren elektriker i Ringsted med stærk faglig stolthed, er du kommet til det rette sted. Hos Trekantens El Teknik vægter vi højkvalitets håndværk og stræber efter professionalisme og ordentlighed i alt, vi udfører.

Vi har års erfaring i branchen, hvilket giver os kompetencer til at håndtere både små og store opgaver. Vores erfaring er din garanti for udførelse af arbejde i topkvalitet.

Vi gennemfører nøje egenkontrol af vores arbejde og har høje standarder for både komplekse opgaver og mindre, mere enkle projekter. Vi er stolte medlemmer af både TEKNIQ Kvalitet og TEKNIQ, hvilket tjener som anerkendelse og forsikring for dig som kunde. Dette sikrer, at du er dækket, skulle der opstå uventede problemer med vores installationer, efter arbejdet er afsluttet.

For os indebærer faglig stolthed også at levere førsteklasses service. Vi kommunikerer tæt med dig fra begyndelsen til slutningen af projektet og står parat til at give vejledning ved projektets start, så du kan træffe de bedste beslutninger.

Elektriker Hedensted
Få hjælp i dag 📞

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ladestander

Belysning

Alarm og overvågning

Renovering

Din pålidelige elektriker i Ringsted for både private og erhverv

Hos Trekantens El Teknik er vi klar til at hjælpe både privatkunder og virksomheder i Ringsted. Det kan være i forbindelse med renovering eller nybyggeri, hvor vi kan opgradere eksisterende installationer, udvide de eksisterende og etablere helt nye installationer, så du kan få elektricitet og lys, hvor du ønsker det.

Vi kan også assistere med andre opgaver såsom alarmsystemer, overvågning, energioptimering, solcelleanlæg, ladestandere til elbiler og meget mere fra vores afdeling i Ringsted på 📍 Rugvænget 6 i 4100 Ringsted.

Vi er din elektriker i Ringsted. Vores lokale nummer til vores Ringsted afdeling er 📞 88 44 81 83.

Kontakt os i dag

Har du brug for en elektriker i Ringsted til forskellige opgaver, er Trekantens El Teknik blot et opkald væk. Vi er tilgængelige for dig, der behøver hjælp i Ringsted og omkringliggende områder, og vi reagerer hurtigt på alle typer opgaver.

Du kan kontakte os med det samme – vi indleder gerne en uforpligtende samtale om dine behov på 📞 88 44 81 80.

Elektriker Ringsted montering

Vi har massevis af gode anmeldelser

Vi ved godt, at det kan være svært at vælge elektriker.

Derfor er vi stolte af alle de mange gode anmeldelser vi har fået på Trustpilot – har du ikke læst dem endnu, så opfordrer vi dig til at gøre det.

Vi gør vores bedste, for at være dit valg af elektriker i Ringsted.

Lad os være dine elektrikere i Ringsted

Udover at servicere Ringsted er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som København, Storkøbenhavn, Næstved, Slagelse og hele Sjælland med mere. Som dine pålidelige elektrikere i Ringsted er vores dygtige team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

 

Kontakt os

Hvis du søger pålidelige elektrikere, tøv ikke med at tage kontakt til os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 📞 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular nedenfor.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180