stikkontakt ikon

Din pålidelige elektriker i Børkop

Hos Trekantens El Teknik er vi din lokale elektriker i Børkop, når du har brug for hjælp med dine el-installationer. Vi hjælper dig med alle de udfordringer, du løber ind i ved din virksomhed eller i din bolig, når der skal bygges nyt, renoveres, installeres ladestander, solceller eller noget helt andet.

Vi kan klare det meste, og vi er altid tæt på dig, der bor i Børkop og Vejle. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du mangler en dygtig autoriseret elektriker tæt på dig i Børkop og omegn.

 

Vi udfører både store og små opgaver for din virksomhed

I virksomheden er strøm og gode elinstallationer altafgørende for det daglige arbejde, og det kan derfor altid betale sig at have kontakt til en autoriseret elektriker tæt på dig. Som virksomhed i Børkop eller omegn er Trekantens El Teknik altid kun et opkald væk, når du mangler hjælp som erhvervskunde.

Tag kontakt til os på 📞 88 44 81 80.

Elektriker Børkop

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Elektriker i Børkop og omegn

Udover at betjene Børkop er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Vejle, Fredericia og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Børkop er vores kompetente team klar til at hjælpe dig med alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig og professionel elektriker i trekantområdet, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige og imødekommende team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med dig med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180