Opsætning af ladestandere til elbiler i trekantsområdet

Med det stigende salg af elbiler i Danmark, stiger også behovet for opsætning og installation af ladestandere i de private hjem. Dette kan vi også være behjælpelig med.

I dialog med dig finder vi frem til den helt rette ladestander til din elbil. Vi ved, hvilke mærker og typer af el-stik, der passer til hvilke elbiler.

Vi kan sørge for:

 • Indkøb af ladestander
 • Opsætning
 • Installation
 • Instruktion

Kort fortalt alt fra start til slut, der gør dig i stand til at begynde at oplade din elbil trygt i hjemmet.

En ladestander kan enten opsættes på væg eller stå på en stander, så der ikke skal bores huller i f.eks. carport- eller garagevæg.

De fylder oftest omkring 30 x 40 cm, såfremt de opsættes på væggen, hvilket de fleste ønsker. Sammen finder vi den bedste og mest praktiske placering af ladestanderen i dit hjem.

Har du købt en elbil og har behov for en ladestander i trekantsområdet? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak om opgaven.

opsætning ladestander elbil

Skal du have hjælp til opsætning af ladestander?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk


  Skal du have hjælp til opsætning af ladestander?


   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180