Akut elektriker-service

Står du akut og mangler en elektriker – og er det uden for almindelig åbningstid (hverdage 07-16, eller fredag efter 14)? Bare rolig. Du kan altid ringe til en af vores elektrikere akut på 88 44 81 80 – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Helligdag eller nat – det betyder ikke noget. Vi rykker ud i Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding, ja, hele trekantsområdet, når virksomheden har behov for det.

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå.

Typiske situationer vores akutte elektrikere rykker ud til i virksomheder er:

  • Alarm-justeringer og tjek efter indbrud eller brand
  • Strømsvigt og strømudfald
  • Defekt HPFI-relæ, der hele tiden slår fra
  • Gnister eller brændende lugt, når et apparat tages i brug
  • Elektrisk stød ved tilslutning eller frakobling af noget

Vi hjælper virksomheden godt videre med en akut elektriker, uanset hvilken situation du står i. Få hjælp nu på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Tvivl aldrig med at ringe!

RING PÅ 88 44 81 80

Er du i tvivl om situationen kræver akut udrykning, eller du måske selv kan klare en midlertidig løsning, indtil vi igen er på almindelig vagt? Så tøv heller ikke med at ringe.

Vi er klar til at hjælpe og vejlede dig.

Tider og priser for akut elektriker

Mellem kl. 16.00 og 07.00 i hverdage, fredag efter kl. 14, samt i weekender og på helligdage, er vores telefonnummer et akutnummer, hvor du altid kan fange en elektriker, der står klar til akut udrykning til din virksomhed.

Du får naturligvis altid besked på, at du har ringet uden for almindelig åbningstid og at der vil være et ekstra gebyr forbundet med en udrykning til virksomheden, før vi rykker ud.

Elektriker akut

Akut elektriker, du kan stole på

Vi gør altid vores arbejde grundigt – selv når det haster og er uden for almindelig åbningstid. Når vi rykker ud til virksomheden, kører vi derfor først igen, når vi er sikre på, at alt er som det skal være og I kan komme godt videre med arbejdet. Naturligvis sikrer vi os, at I er trygge ved det arbejde, der er udført og ved, hvordan I skal forholde jer, hvis der f.eks. er noget, der skal holdes øje med, udskiftes senere, eller måske serviceres om noget tid.

Vi har en autorisation til at udføre elinstallationer og alt det elektrikerarbejde, der kræver en autorisation ifølge installatørloven. Vores el-installatør autorisation er din garanti for, at vi ved, hvad vi laver og altid udfører vores arbejde professionelt, uanset hvornår vi rykker ud. Se vores autorisation i autorisationsregistret hos Sikkerhedsstyrelsen.

Desuden er vi medlem af Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for el, VVS og metalbrancherne: TEQNIK, som er med til at sætte rammerne for, hvordan el-arbejde skal udføres i Danmark.

Den vigtigste garanti du kan stole på, er dog de anmeldelser, vi modtager fra vores kunder – privat som erhverv – på både sociale medier og sider som anmeldhåndværker.dk. Herunder kan du se vores nyeste anmeldelser.

RING PÅ 88 44 81 80
Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor kunder går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser