Kort og godt om projektet

Lokation

Kragehøj
4140 Borup

Byggeperiode

2022-2023

Antal boliger

112

Etagemeter

11.755 m²

118 lejeboliger i Kragehøj
Opførelse af 118 lejeboliger

For Thybo Ejendomsudvikling A/S på Kragehøj i 4140 Borup, vest for Køge, opføres der 112 lejeboliger + fælleshus. Området kaldes for Møllerbankerne.

Trekantens El Teknik står for al el-arbejde, både i og udenfor lejeboligerne, fælleshuset og i udendørsarealer, i forbindelse med opførelsen, dette indebærer bl.a.:

Bebyggelsen består af i alt 11.755 etage m² fordelt på en 45.000 m² stor naturgrund. Området præges af omgivelserne med masser af grønne arealer, hvor der også findes rekreative stiforbindelser som kobler til den nærliggende by, hvilket gør distancen til skole, indkøb mm. både kort og sikker.

Boligerne og fællesskabet er skabt med gode forhold for både par, seniorer og familier.

Hovedparten af bygningerne anvender mursten i to varme jordnuancer, der komplementerer omgivelsernes farver og samtidig skaber kontrast. Mursten er et naturligt og holdbart materiale, der modstår vind og vejr og yndes med tiden.

Resten af bygningskomplekset er opført i træ, som også udvikler en elegant patina med tiden og tilføjer en varm og sanselig dimension til området

Vi takker for en spændende opgave og en stor tak til vores samarbejde med Thybo Huse A/S.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi være jeres el-installatør til jeres projekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør til jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180