Kort og godt om projektet

Lokation

Lokes Ager, Dalby Bakke
6000 Kolding

Byggeperiode

2020-2021

Antal boliger

52 boliger

Dalby Bakke luftfoto
Dalby Bakke - Lokes Ager

Case om rækkehuse på Lokes Ager i Dalby Bakke i Kolding i samarbejde med TE27 ApS.

Dalby Bakke ved Kolding er et forstadsområde beliggende på Lokes Ager. Her har vi udført alle el-installationer i forbindelse med nyopførelsen af 52 lejemål, som består af både 3- og 4-værelses boliger, der varierer i størrelsen mellem 96 m² og 117 m². Perfekt til parret eller den lille familie.

Alle boliger er opført i en moderne og lys stil med god rumfordeling og store vinduespartier, som giver et naturligt lysindfald.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør til jeres projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180