Kort og godt om projektet

Lokation

Viemosevej
7120 Vejle Øst

Periode

2023

 

Udvendigt er der foretaget installation af forskellige lamper samt spots, foruden strøm til bil-lader.

Indendøre er der installeret el og spots i en række af de eksisterende rum. Der er desuden monteret diverse stikkontakter og sat projekter op i den lukkede garage.

 

Vi takker for opgaven. Projektet er udført i samarbejde med Norden Byg A/S.

 

Føringer fra kælder til terræn
Spots garage

Forbedringer både inde og ude

På Viemosevej i det nordlige Vejle har vi stået for et større projekt for en privat kunde, som ønskede en optimering af eksisterende el samt nye installationer. Installationerne er lavet ifm. en ombygning af husets gamle del.

Resultatet er en ny flot udendørs belysning med spots samt lamper, etablering af nye kontakter, stikkontakter, strøm mm. 

Vi har desuden været med til at installere en el-ladestander. 

Vi takker vores private kunde for tilliden og ser frem til at komme tilbage, hvis lejligheden byder sig en anden gang. 

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal I bruge en el-installatør?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180