Kort og godt om projektet

Lokation

Dronning Dagmars Vej
7100 Vejle

Byggeperiode

2022

For en privat kunde i Vejle har vi været behjælpelige med el-installationer i forbindelse med renoveringen af deres hus i samarbejde med tømrerfirmaet J.O. og Vaaben ApS, herunder blandt andet flyt af el-tavle, demontering af lampeudtag og stikkontakter, fjernelse af el-radiatorer samt montering af nye hårde hvidevarer, herunder emhætte, induktionskogeplade og vaskemaskine/tørretumbler.

Her forneden kan du følge noget af processen, du finder både før-billeder og efter-billeder af, hvordan projektet er endt ud.

Vi takker for det gode samarbejde med J.O. og Vaaben og for tilliden.

Har du et lignende renoveringsprojekt i tankerne? Tøv ikke med at tage fat i os ved enten at ringe ind på 88 44 81 80, sende os en mail på info@t-elteknik.dk eller ved at bruge kontaktformularen her i bunden af siden.

Demontering og grov installation

Slutmontering

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du have hjælp til dit projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180