Kort og godt om projektet

Lokation

Frydenlund

7120 Vejle Øst

Byggeperiode

2023

Garage installationer til kontakter, afbrydere, netværksudtag, spots og sikkerhed. Herunder er der også blevet klargjort til ladestander.

Entré, bryggers, depot, tre værelser og et multirum – alt installation og montering af stikkontakter, kontakter, spots, lampeudtag, afbrydere, netværk og bevægelsessensorer mm.

Udvendigt er der også foretaget installationer til spots, udendørslamper og stikkontakter.

Tilslutning af byggestrøm
Garage

Et større projekt

Ønsket fra kunden på Frydenlund har været et gennemgående projekt som omfatter en tilbygning og etablering af garage ved eksisterende carport.

Trekantens El-Tekniks opgave har været alle el-installationer i forbindelse med tilbygningen og garagen, og herunder også en række tilvalg.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el-installationerne til jeres renoveringsprojekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180